articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

🕔25.Nov 2015

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind si isi dezvolta noi capabilitati si mai ales, invata sa interactioneze cu ceea ce ii inconjoara. Bebe Bella este locul perfect pentru a gasi o gama variata de produse prin care facem viata mai usoara parintilor si amuzanta si distractiva pentru cei mici. Iar pentru ca cei mici se pricep cel mai bine la joaca, pe siteul nostru, www.bebebella.ro veti gasi o categorie cuprinzatoare de jucarii pentru toti copii de toate varstele, chiar si pentru cei mari.

De la puzzle, jocuri si distractie, pana la a invata

Exista o sumedenie de jucarii, iar dumneavoastra, in calitate de tineri parinti sunteti in cautarea unora care se ofere celui mic posibilitatea de a se juca in mod placut dar si de a invata lucruri noi zi-de-zi. Pentru asta, noi va oferim categoria de jucarii copii educative in care veti gasi o paleta larga de jocuri si puzzle-uri atractive si mai ales, educative pentru cel mic. In cadrul acestui articol vom analiza modul in care aceste jucarii copii educative influenteaza procesul de invatare si adaptare a celor mici, insa, inainte de aceasta, dorim sa va facem o mica recomandare.

Jucariile sunt un subiect oarecum destul de stresant pentru parintii tineri deoarece copii se plictisesc foarte repede de jucariile abia cumparate. Marele avantaj al jucariilor educative este acela ca mentine crescut interesul celui mic, iar spre deosebire de altele, acestea indeplinesc doua roluri, cel distractiv si cel de dezvoltare. Asadar, va recomandam cu drag sa alegeti acest gen de jucarii, lasand pe cele care pot induce un comportament nefiresc (cum este in cazul armelor de jucarie) celui mic, deoparte.

Invatarea prin joaca

Aspectul psihologic al jocului este foarte important, iar daca acesta este inteles de catre parinti se poate ajunge la rezultate miraculoase in timp si nu numai. Rolul unor jucarii copii educative este acela de a oferi celui mic posibilitatea de a-si construi in mintea lui diferite tipare si functii logice care pe viitor vor fi folosite in acapararea de noi cunostiinte. Un foarte bun exemplu in acest sens este jocul cu forme care la prima vedere pare a fi complet banal, insa pentru cel mic este de o importanta foarte mare. Seria de jucarii copii educative cu forme il ajuta pe cel mic sa coreleze functia vizuala cucea motorie si de asemenea, il invata sa recunoasca formele. Astfel, acest joc este perfect pentru copii de 12-24 luni, in functie de nivelul lor de crestere si dezvoltare.

Categoria de jucarii copii educative contine o serie de jocuri si multe altele care nu numai ca ii ofera celui mic placerea de a se juca, ci si posibilitatea de a afla noi lucruri despre ceea ce il inconjoara. Va incurajam sa ii oferiti celui mic noi modalitati de a invata prin joc, doar astfel, acesta se va dezvolta si va acumula deprinderi noi. Noi va asteptam pe siteul www.bebebella.ro pentru a descoperi o lume destinata celor mici, dar si parintilor.

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand