articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

🕔25.Sep 2015

Aveti nevoie de relaxare si destindere dupa o saptamana grea si stresanta? Va plac secretele,  ghicitorile si munca in echipa? In cazul in care v-ati saturat sa iesiti in oras cu prietenii si sa stati de vorba, exista o solutie care va multumi pe toata lumea, mai ales pe cei care iubesc provocarile si experientele noi. Mystery Rooms Escape va asteapta cu cel mai atractiv si deosebit joc pe care il veti incerca vreodata.

Asadar, sunteti invitati sa descoperiti noul joc camera misterelor alaturi de amici si prieteni ori de cate ori doriti sa va relaxati. Datorita faptului ca totul se intampla in timp real, adrenalina si aventura vor face ca aceasta experienta sa fie cu adevarat unica. Multi prefera jocurile pe calculator pentru ca sunt gratuite si nu este necesar decat un calculator si o conexiune la internet. Insa, spre deosebire de acestea, jocul camera misterelor va provoaca sa actionati sub presiune, alaturi de cei care va insotesc.

Oricine poate incerca acest joc, cu exceptia persoanelor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, care au nevoie de acordul scris al parintilor. Desigur, puteti patrunde  de unul singur in acesta camera speciala, insa scopul jocului este sa colaborati cu cei din jur, motiv pentru care este bine sa mai veniti cu vreo 5 prieteni.

Incearca noul joc camera misterelor si nu vei regreta!

Acest joc camera misterelor este alcatuit din patru modalitati in care va puteti petrece timpul : camera misterelor „Enigma”, „Legacy”, „ Childhood” si „ Journey”. Indiferent ce ati alege, distractia si aventura sunt garantate de catre acest joc inovativ. Asadar, daca optati pentru „Enigma” veti avea parte de incercari grele si de multe mistere dificil de patruns si descoperit. Aici veti avea nevoie de intuitie, perspicacitate , dar si o buna comunicare cu cei din jur.

In cazul in care veti porni in cautarea averii, camera „Legacy” este exact ceea ce si-ar dori orice vanator de comori. Aici va trebuie sa treceti o multime de teste si obstacole pentru a gasi cheia care va elibereaza din aceasta camera. In ceea ce priveste camera „ Childhood” , joculetele de aici au rolul de a va stimula gandirea si logica. Intuitia este de asemenea o arma care va ajuta sa va eliberati mai repede din camera.

Si in cele din urma, puteti opta pentru camera misterelor „Journey”. Aici veti fi pusi la incercare pentru a gasi o comoara nemaiintalnita. Va trebui sa descoperiti toate indiciile secrete si doar asa veti putea duce la bun sfarsit jocul. Totul va fi extrem de palpitant, astfel ca va veti dori sa nu se termine atat de repede.

Incearca noul joc camera misterelor de la Mystery Rooms Escape!

Nu v-ati mai distrat de mult cu prietenii dumneavoastra si v-ati saturat de jocurile de pe calculator? Mystery Rooms Escape va asteapta cu un nou joc camera misterelor conceput special pentru cei care vor sa incerce lucruri noi, care vor sa-si testeze intuitia si logica. In plus, trebuie sa veniti cu mai multi prieteni, acesta fiind si farmecul jocului.