articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Jarex Filtertechnik – Avantajele filtrelor de aer!

Jarex Filtertechnik – Avantajele filtrelor de aer!

🕔11.Dec 2013

Daca esti in cautare de filtre de aer pentru protejarea motorului autovehiculului, compania Jarex Filtertechnik  pune la dispozitia clientilor o gama completa de filtre de aer Donaldson. Utilizarea filtrelor de aer este absolut necesara pentru ca motorul autovehiculului sa fie protejat. Firma care produce aceste filtre are o vasta experienta in domeniu si se adreseaza in special mediului industrial. Prin intermediul produselor Donaldson, compania iti ofera posibilitatea protejarii  motoarelor cu un sistem de prefiltrare a aerului. Filtrele de aer se aplica in cazul camioanelor, utilajelor agricole, utilajelor de constructii, compresoarelor si stivuitoarelor. Elementul filtrant asigura admisia unui aer curat in motor, mai exact in camera de ardere, unde in contact cu combustibilul produce o ardere optima si un mers corect al motorului.

Motoarele vehiculelor si utilajelor sunt motoare cu ardere interna, in motor se arde combustibil, iar energia formata pune motorul in functiune. Arderea are nevoie de oxigen care este extras din mediul inconjurator. Intrucat acesta este poluat cu praf, fum si alte substante, filtrarea aerului folosit este absolut necesara.  Pentru protejarea motoarelor si pentru ca in incaperea de ardere sa patrunda doar aer curat, fara praf si alte impuritati este recomandat instalarea unui filtru de aer.

Elementele de filtrare de aer au o eficienta maxima de separare, asigura o intrebuintare de lunga durata si o munca de service usoara. Carcasele de filtre de aer oferite de Donaldson pot fi echipate suplimentar cu prefiltre pentru a proteja optim motoarele in sarcinile lor de o intensitate crescuta. Desi instalarea unui filtru de aer ingreuneaza munca motorului, riscurile in caz de neinstalare sunt destul de mari. Orice particula de praf sau alte gunoaie pot intra in motor, pot uza pistoanele prematur si pot infunda catalizatorul. Astfel incat, lipsa unui filtru de aer care costa infim poate cauza daune care determina cheltuieli uriase. Schimbarea filtrului de aer la o masina se face odata cu revizia periodicau. Cand filtrul de aer este murdar, masina incepe sa mearga ciudat. Nu mai sta cum trebuie la relanti, oscileaza turatia, nu mai trage cum trebuie si consuma excesiv de mult. Acesta deoarece din cauza filtrului imbacsit, aerul nu mai poate trece si motorul simtind ca nu primeste destul aer, va suplini lipsa acestuia cu mai multa benzina.

Jarex Filtertechnik, infiintata in Sibiu are ca obiect de activitate comercializarea de filtre de calitate, devenind si un serviciu tehnic si de inginerie. Prin intermediul solutiilor oferite, se reduc costurile, protejandu-se mediul inconjurator. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, iar clientii vor beneficia de servicii de consultanta in ceea ce priveste eventualele probleme tehnice ale filtrelor. Produsele de filtrare sunt livrate complet si la timp, iar compania ofera consultanta in gasirea solutiilor optime pentru protejarea oamenilor si a utilajelor.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite acceseaza pagina de internet a companiei Jarex Filtertechnik sau consulta unul dintre reprezentantii firmei. In plus, pe site-ul firmei vei putea obtine mai multe detalii tehnice despre filtrele de aer Donaldson. Comanda acum filtrele de aer Donaldson oferite de Jarex Filtertechnik pentru protectia masinii sau a utilajelor tale.

Datele de contact ale firmei Jarex Filtertechnik

Adresa firmei: Str. Stefan cel Mare, Nr. 152-154, Sibiu

Telefon: 0269 253 253

Email: info@jarex-filtertechnik.ro

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim