articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Jaluzele

Jaluzele

🕔24.Jun 2016

 

Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza orientarii acestuia spre sud? V-ati mutat intr-o casa in care vara este foarte cald si trebuie sa gasiti solutii eficiente pentru a va proteja de caldura excesiva?  Stati la parter si vreti sa va feriti de privirile indiscrete ale trecatorilor sau vecinilor? Va recomandam sa optati pentru jaluzele de la firma Vem SRL.

Sa aflam mai multe despre aceasta firma, la care gasiti jaluzele

Cu o experienta vasta de peste doua decenii, aceasta companie din Calarasi, se ocupa cu comercializarea si intretinerea de echipamente de birotica, cum ar fi: multifunctionale, calculatoare, copiatoare, imprimante. De asemenea, incepand din anul 1998, firma a deschis un punct de lucru prin care comercializeaza tamplarie PVC GEALAN, rulouri de interior si exterior, jaluzele orizontale si verticale, marchize etc. Doi ani mai tarziu, firma a deschis si un centru de copiere unde pot fi realizate servicii de printare, copiere, plottare, scanare si indosariere. Clientii firmei Vem SRL pot beneficia de echipamente digitale alb/negru si color de la producatori diferiti, cum ar fi: Canon, Konica Minolta, HP etc.

Ce fel de jaluzele gasiti la aceasta firma?

Vem SRL comercializeaza la cele mai bune preturi ale momentului: jaluzele multifactura, jaluzele orizontale si jaluzele verticale.

Jaluzele verticale – au lamele din benzi textile sau benzi din PVC. Exista disponibile foarte multe modele de jaluzele verticale, de diferite culori si din materiale diverse, care se pot monta in locuinte, birouri, sali etc. Datorita acestor jaluzele verticale, aveti control asupra intensitatii luminii si va puteti proteja de caldura excesiva. Exista si posibilitatea ca actionarea acestor jaluzele sa se faca electric, daca sunt montate in spatii greu accesibile.

Jaluzele orizontale- aveti control deplin pentru intensitatea luminii care patrunde in incapere; sunt mai multe posibilitati de montare si manevrare a unor astfel de jaluzele; gama foarte variata de culori pentru diverse tipuri de finisaje: sidefat, lucios, mat.

Jaluzele multifactura- sunt realizate pentru clientii care isi doresc altceva, ceva deosebit, iesit din tipare; sunt formate din mai multe straturi suprapuse de jaluzele, trebuie mentionat ca aceste jaluzele multifactura sunt rezistente, elegante si se preteaza excelent atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante, saloane, baruri, incaperi publice etc. In calitate de client, aveti dreptul de a alege materialul din care doriti ca acestea sa fie confectionate. Avantajele acestor jaluzele sunt urmatoarele: sunt  ignifuge, se pot spala usor, manual, la o temperatura mica, nu se decoloreaza.

Vreti sa stiti cum ii puteti contacta pe reprezentantii acestei firme pentru a cumpara jaluzele?

In cazul in care ati luat decizia de a cumpara jaluzele de la Vem SRL, va recomandam sa ii contactati pentru mai multe detalii pe reprezentantii sai. Cum? Este la indemana fiecaruia: prin telefon sau e-mail. Programul de functionare al magazinului este de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00 si 17.00, iar sambata, intre orele 09.00 si 12.00. Mai multe informatii puteti gasi si pe site-ul firmei- vemsrl.ro. Pentru jaluzele de inalta calitate, alegeti colaborarea cu firma Vem SRL si cu siguranta veti fi pe deplin multumiti.

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de

Proiecte case Ilfov, functionale si incadrate in buget

Proiecte case Ilfov, functionale si incadrate in buget

Daca ne gandim putin la casele din trecut, putem spune cu siguranta ca acestea nu