articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Izolatii acoperisuri

Izolatii acoperisuri

🕔18.Nov 2015

Izolatiile acoperisuri se pot realiza atat pe interior cat si pe exterior prin diferite metode. O metoda pentru izolatii acoperisuri consta in placarea orizontala cu poliuretan pulverizat, o solutie care este eficienta si in cazurile cladirilor noi, dar si al celor vechi. In cazul in care suportul rezistent are o rezistenta mare la trecerea vaporilor, trebuie efectuat calculul de condens. Daca nu exista risc de condens se recomanda plasarea unei bariere de vapori pe partea calda, solutia fiind compatibila din punct de vedere chimic cu poliuretanul.

Ce reprezinta poliuretanul din izolatii acoperisuri?

In 1937 Otto Bayer a facut o descoperire, insa aceasta a inceput a fi folosita abia in jurul anului 1950 cand s-a descoperit eficacitatea ei. In prezent se numeste poliuretan si este un polimer; mai exact, o rasina sintetica care sta la baza unor materiale plastice utilizate in domeniul izolatiilor termice (poliuretan rigid spumos), in productia mobilei (poliuretan spongios rigid, poliuretan spongios elastic), la prepararea unor vopseluri si lacuri. Spuma poliuretanica rigida este o izolatie dura, dar care initial se afla in stare lichida, se expandeaza si apoi formeaza stratul dur de celule inchise, recomandat in izolatii acoperisuri.

Care este avantajul pe care il aveti daca folositi poliuretan pentru izolatii acoperisuri?

Alegerea poliuretanului in izolatii acoperisuri va va oferi o multitudine de avantaje in comparatie cu alte solutii. Astfel, va fi un strat continuu de izolare, fara a fi legaturi sau suprapuneri, adera la orice suprafata fara a fi necesara fixarea sau adaosurile de diferite elemente, umple golurile, sigileaza fisurile,este usor, stabil si rezistent. Din punct de vedere al toxicitatii, acesta este inofensiv pentru om si este benefic mediului inconjurator. Lucrarile de izolatie se executa rapid, de catre o echipa de profesionisti, iar proprietatile lui se mentin pe toata durata de viata a cladirii. Exista si unele recomandari, care sunt date pentru a se putea desfasura in bune conditii izolarea. Suprafata acoperisului trebuie sa fie curata, uscata si cu o temperatura de peste 5°C, asadar nu poate fi efectuat pe timpul iernii sau in perioadele ploioase. Spuma trebuie aplicata de la o distanta mai mica de 2 metri si se recomanda finalizarea lucrarilor care ar implica contactul ulterior cu spuma si perforarea ei, inainte de venirea echipei.

La ce firma puteti sa apelati pentru izolatii acoperisuri?

In cazul in care aveti nevoie de o firma serioasa si care sa merite increderea dumneavoastra, pentru izolatii acoperisuri, puteti sa apelati la cei de la Termopol. Firma este axata pe izolatii ecologice pe baza de spuma poliuretanica si poate sa va ofere solutia la cladirea dumneavoastra. Puteti accesa site-ul firmei- termopol.ro si veti gasi la sectiunea Contact numerele de telefon. Specialistii companiei sunt gata sa va ofere informatiile si lamuririle necesare cu privire la izolatii acoperisuri si de asemenea sa va propuna o oferta personalizata.  Pe site va veti putea informa cu privirea la toate serviciile oferite de aceasta firma. Alegeti sa deveniti clientii acestei firme pentru a va bucura de izolatii acoperisuri de cea mai buna calitate la preturi deosebit de avantajoase.

 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare