articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
iTechSol – soluții inteligente și economice pentru fiecare client

iTechSol – soluții inteligente și economice pentru fiecare client

🕔17.Sep 2013

V-ați imaginat vreodată cum e să trăiți într-o lume perfectă, una în care nimic din ceea ce faceți să nu afecteze mediul înconjurător, în care să nu vă puneți niciodată în gând problema ”dacă resursele de energie ale pământului se termină, ce se va întâmpla cu noi ? Cum vom mai trăi, cu ce ne vom mai încălzi, din ce vom mai face energie electrică și termică ?” Cu siguranță că răspunsul este unul pozitiv. Și din păcate aveți tot dreptul și toate motivele să vă îndoiți de ziua de mâine, atât din punct de vedere al resurselor care vă stau la dispoziție, cât și a resurselor dumneavoastră financiare cu care să vă asigurați accesul la resursele de care aveți nevoie.

Pentru a vă alunga din aceste temeri aveți la dispoziție serviciile oferite de Intelligent Technology Solutions. Pe scurt iTechSol, compania îți oferă o gamă largă de competență, tehnologie avansată și servicii care te ajută să te folosești la maxim de tehnologia pe care o ai. Firma iTechSol urmărește în principal oferirea de produse care sa îmbunătățească stilul de viață al consumatorilor și să scadă consumul de resurse ale pământului prin folosirea energiei regenerabile.

Fie că dețineți o companie sau pur și simplu o locuință, iTechSol vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu un panou complex de soluții în domeniul energiei regenerabile, printre care putem aminti: panourile solare, fotovoltaice, pompele de căldură, turbinele eoliene, soluțiile de încălzire în pardoseala și metodele de iluminat cu LED.

Dintre cele enumerate mai sus, pompele de căldură reprezintă un element fundamental pentru orice locuință. Un produs de nouă generație, pompa de căldură este foarte eficientă și economisește energia datorita sistemului care răcește sau încălzește folosind o sursă geotermală, denumită și sursă de energie la sol, preluând energia din sol cu ajutorul apei subterane, a apei de suprafață, sau a tuburilor montate în sol.

Pompa de căldură este pasul decisiv pentru completarea gamei de instalații tehnice pentru clădiri. Ea economisește costuri de energie electrică și reduce puternic emisiile de CO2 în atmosferă. De ce spunem acest lucru? Pentru ca pompa de căldură poate obține din mediul înconjurător până la 75% din energie și este independentă de alimentarea cu petrol sau gaz.

Printre pompele de căldură oferite de iTechSol se numără:

Pompe de căldură Aer – Apă

• Pompe de căldură Sol – Apă

• Pompe de căldură Aer – Apă Thermia

• Pompe de căldură Sol – Apă Thermia

Și pentru că o locuință trebuie protejată din toate punctele de vedere, soluțiile inteligente de la iTechSol nu se opresc aici, iar firma vine și cu o serie de măsuri de securitate pentru dumneavoastră. Printre acestea: soluții complete de antiefracție, soluții complete de control acces, CCTV, interfonie și diferite automatizări. Totodată, iTechSol dezvoltă o nouă metodă de securizare-supraveghere, prin instalarea camerelor IP și monitorizarea de la distanță a activităților în spatiile din instituții publice, birouri, școli, magazine, bănci sau case de schimb valutar.

Datele de contact ale Itechsol SRL:

Loc.: Peris str. Muresului nr. 231A

Cod postal: 547287

E-mail: vanzari@itechsol.ro

Telefon mobil: +40-745-667.888

Telefon/fax: +40-265-343.013

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca