articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
ITechSol-Solutii inteligente de incalzire

ITechSol-Solutii inteligente de incalzire

🕔14.Nov 2013

Energiile alternative vin ca solutie pentru imbunatatirea stilului de viata dar si pentru protejarea mediului inconjurator. Din aceasta categorie fac parte si panourile solare, renumite pentru avantajele pe care le ofera utilizatorilor, ca de exemplu incalzirea apei menajere dintr-o locuinta.  Boilerul bivalent este echipamentul cel mai potrivit pentru ca acest sistem sa ofere rezultatele dorite. Energia produsa de un boiler bivalent nu elibereaza in atmosfera dioxid de carbon, nociv atat pentru vegetatie, fauna cat si pentru om, si mai mult decat atat este o modalitate prin care faci economii financiare pe termen lung.

Cazanul unui boiler bivalent este prevazut la interior cu doua schimbatoare de caldura (doua serpentine), iar partea de jos reprezinta serpentina pentru sistemul solar. Schimbatorul superior al unui boiler este folosit doar atunci cand randamentul sistemului de incalzire solara nu este suficient si nu face fata solicitarilor.  Modul in care acesta functioneaza este unul cat se poate de simplu. Agentul termic primar, lichidul de incalzire din panouri trece prin schimbatorul de caldura de la baza rezervorului de acumulare si astfel cedeaza caldura apei din interiorul rezervorului. Din motive de igiena rezervoarele de acumulare sunt emailate prin interior.

Din lista ce cuprinde avantajele unui boiler bivalent se regasesc urmatoarele aspecte:

  • suprafete mari ale schimbatoarelor de caldura;
  • sistem de tevi netede, cu sensibilitate scazuta la calcar;
  • emailare dupa tehnologii de ultima ora;
  • intrari ambutisate la conexiunile schimbatoarelor de caldura;
  • spatiul ocupat mic;
  • diferite pozitii posibile ale senzorilor de temperatura;
  • finisaj exelent;
  • conducta de evacuare a apei ( conducta plasata lateral diminueaza pierderile de caldura).

Boilerul se instaleaza, in funcite de cerinte sau spatiul disponibil, in pod, la etaj, la subsol, in camera tehnica, astfel incat sa fie cat mai aproape de colectoarele solare si in acelasi timp sa fie usor accesibil si ferit de temperaturi extreme. Traseele de racordare a boilerului la panouri trebuiesc calculate astfel incat sa aiba lungimea minima permisa de fiecare lucrare in parte, pentru a reduce pierderile de energie termica de-a lungul tevilor. O atentie deosebita trebuie sa acorzi dimensiunii unui boiler bivalent, raportat la numarul de persoane care il folosesc si la spatiul existent intr-un camin. Achizitionarea unui boiler bivalent este o investitie pe viata. Intregul sistem este extrem de longeviv, iar in timp te ajuta sa faci economii semnificative.

Daca doresti sa te bucuri de toate avantajele pe care un boiler bivalent le ofera atunci apeleaza la ITechSol, expertul in solutii menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor.  ITechSol iti pune la dispozitie boiler bivalent ideal pentru necesitatile tale si ale intregii familii. La noi gasesti boiler cu doua schimbatoare de caldura, cu volume intre 160 si 1000 de litri. Marcile  S-Line, Baymack si Austria Email sunt ptrintre cele mai bune de pe piata de profil, fiind dotate cu izolatii si protectii speciale eficiente.  Multe dintre  aceste produse au aplicat un strat dublu de email prin tehnologia Vacumail ce protejeaza serpentinele si peretii interiori ai vasului de stocare impotriva depunerilor. Altele, au modele izolate cu poliuretan sub forma de spuma, ceea ce ajuta la mentinerea temperaturii apei pentru mai mult timp, impiedicand transferul de caldura cu mediul exterior.

ITechSol ofera clientilor din Romania solutii inteligente de incalzire si porducere a curentului electric. In gama noastra de produse se regasesc: panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, turbine eoliene mici, baterii solare, pompe de caldura sol apa, pompe de caldura apa aer, precum si multe alte produse realizate dupa cele mai intale standarde. Pentru a consulta intraga lista de servicii si produse aceseaza pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,