articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Investeste in calitatea masinilor de spalat cu uscator de la eGood

Investeste in calitatea masinilor de spalat cu uscator de la eGood

🕔12.Oct 2013

In tarile mult mai dezvoltate decat Romania nu mai vedem decat extrem de izolat acele imagini cu rufe intinse pe balcon, prin curte, la geam, prin camere, prin baie sau bucatarie. La noi insa, in principal din cauza nivelului de trai, dar poate si a traditiei conservatoare, lumea inca mai practica acest obicei. Compatriotii nostri nu sunt de acuzat, ba dimpotriva, fiecare se descurca dupa posibilitati, insa trebuie sa recunoastem ca in unele situatii, mai ales in sezonul rece si umed, metoda intinderii nu prea da rezultate imediate si procesul este foarte lent. Mai mult, cei care locuiesc la bloc stiu ca uscatul pe calorifer pe timpul iernii nu este ok din cauza faptului ca produce in casa foarte multa umiditate.

 Daca vreti sa evitati toate aceste neplaceri care vin odata cu sezonul rece si vreti se beneficiati de produse de calitate care sa va transforme spalatul hainelor intr-un proces cu o finalitate mult dorita, achizitionati masinile de spalat cu uscator de la magazinul online BCC Good Distribution. Achizitionarea unei astfel de masini de spalat rufe cu uscator este o investie pe termen lung. In momentul in care faceti o astfel de achizitie nu trebuie sa va ganditi doar la pret, ci si la calitatea spalarii si a uscarii.

 Cu totii, uram perioadele in care, imediat dupa spalatul rufelor, mergem sa le agatam prin toate locatiile posibile pentru uscare. Ei bine, de acum inainte, masinile de spalat cu uscator eGood va transforma dorintele de o viata in realitate, acelea de a putea pune hainele direct in dulap dupa spalare.

 Iata pe larg si avantajele de care va veti bucura din plin daca achizitionati aceste masini de spalat cu uscator din magazinul online eGood:

 – sursa de sanatate: aerul fierbinte folosit pentru uscarea rufelor indeparteaza microbii, care, fara voia nostra, exista in fiecare rufa.

– economia de spatiu: indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, eliminarea uscatoarelor care impanzesc camerele de la un colt la altul, sau a sforilor intinse prin casa, nu poate decat sa va elibereze spatiul si sa-l folositi la alte intrebuintari.

– economia de timp: programul de functionare al unei masini cu uscator dureaza circa o ora fata de uscarea naturala din timpul iernii, care e considerabil mai mare.

 uita de uscatul in spatii comune: uscatul in spatii comune, cum ar fi uscatorul scarii, implica si el riscuri majore din punct de vedere igienic.

 adio umezeala: uscatul hainelor in casă, in perioada de iarna, duce de multe ori la formarea de condens, igrasie si mucegai, din cauza umezelii ridicate.

 Totodata, electrocasnicele puse la dispozitie de eGood au functii inteligente pentru anumite tipuri de rufe pe care le utilizati si anumite tipuri de spalari. Ele difera prin mai multe proprietati sau dotari, de aceea trebuie sa analizati atent care sunt necesitatile dumneavoastra, pentru a alege modelul potrivit

 Nu in ultimul rand, trebuie sa stiri ca preturile si calitatea produselor sunt dependente de existenta unor functii precum: setarea spalarii pentru un anumit tip de material (matase, delicate, lana, etc.), posibilitatea spalarii si uscarii rapide, senzori de umiditate si altele.

 Contact si program de lucru eGood: 

 Punct de lucru: Voluntari, B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov;

 Suport:

Vodafone:  0732.270.015;

Orange:  0741.32.43.93;

RDS:  031.432.76.68;

RDS: 0771.324.393;

Fax: 031.432.76.69;

E-mail: contact@eGood.ro.

Program de lucru:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;

Sambata: 10:00-14:00;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa