articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intretinerea saltelelor superortopedice

Intretinerea saltelelor superortopedice

🕔15.Apr 2015

 

Confortul de care avem parte in timpul noptii este cel care ne dicteaza starea de spirit pe care o avem a doua zi. Iar pentru a avea parte de tot confortul necesar saltelele superotopedice sunt alegerea cea mai potrivita si asta pentru ca imbina calitatile ergonomice cu confortul de care avem nevoie pentru a fi mai bine dispusi si pentru a avea un somn fara griji.

Pentru intretinerea saltelelor superortopedice nu sunt necesare multe etape, dar trebuie tinute cont de cateva trucuri pe care sa le folosim pentru a le prelungi viata si pentru a le putea pastra ca noi pentru vreme indelungata.

Un prim aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand vorbim despre saltele superortopedice, este acela ca nu trebuie sa le indoim si asta pentru ca salteaua este compusa din arcuri iar daca salteaua este indoita acestea se vor deteriora si nu vor mai avea aceleasi proprietati si calitati.

Ca orice alt tip de saltele si aceste saltele superortopedice trebuie ferite de umezeala pentru ca astfel poate fi distrusa si sa fie necesara chiar inlocuirea saltelei din cauza mucegaiului format la suprafata sau in interiorul ei.

Salteaua superortopedica pentru a nu se deforma trebuie asezata pe o suprafata dura si dreapta iar la intervale de 1 sau doua luni trebuie schimbat de pe o parte pe alta pentru cresterea duratei de folosinta.

Tipul de saltea aleasa este foarte importanta si asta o spun deoarece este in stransa legatura cu sanatatea. Coloana vertebrala, in timpul somnului trebuie sa fie dreapta pentru a nu ne simti a doua zi ca si cand nu am fi dormit deloc.

Saltelele superortopedice pentru a putea fi pastrate curate pentru vreme indelungata se face cu ajutorul huselor de protectie. In acest mod este mult mai usor sa pastrezi salteaua curata. Daca totusi nu ati achizitionat o husa de protectie pentru salteaua superortopedica atunci exista posibilitatea ca dupa un timp sa capete pete nedorite sau sa inceapa sa se ingalbeneasca de la utilizare ceea ce este foarte neplacut. Pentru a indeparta aceste pete nu trebuie sa va repeziti sa curatati cu apa pentru ca situatia se va inrutati si chiar poate dauna saltelei superortopedice. La magazinele care comercializeaza saltele exista solutii speciale de curatat care isi fac treaba eficient si astfel se elimina riscul de a imbiba salteaua cu apa vezi detalii pe : www.Saltele-online.ro .

Pentru a intretine salteaua superortopedica pentru o vreme mai indelungata dar si curata, periodic trebuie aspirata.

Poate ca vi se va parea ciudat ce va voi spune acum legat de intretinerea saltelelor superortopedice dar ele trebuie protejate de socuri cum ar fi atunci cand copii sar pe saltea pentru a se juca. Dupa un asemenea ,,spectacol” salteaua nu se simte deloc bine mai ales daca au parte de un asemenea tratament aproape zilnic. Socurile de acest tip slabesc arcurile iar dupa o scurta vreme putem arunca salteauza si sa mergem sa cautam alta noua.

Daca tineti cont de aceste mici sfaturi legate de intretinerea saltelelor superortopedice atunci cu siguranta aceasta va va multumi si va va servi pentru vreme indelungata.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa