articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intretinere panouri fotovoltaice. Servicii de spalare de la Woma Ecoser

Intretinere panouri fotovoltaice. Servicii de spalare de la Woma Ecoser

🕔13.Jul 2015

Stiai ca daca cureti panourile fotovoltaice in mod periodic randamentul acestora creste chiar si cu 30%? Daca nu te ocupi de intretinere panouri fotovoltaice pierderea o va resimti buzunarul tau la sfarsitul fiecarei luni atunci cand factura de energie electrica se va prezenta din ce in ce mai ridicata, iar tu te vei intreba unde este problema de vreme ce ti-ai montat panouri solare tocmai pentru a face economie.

Ei bine, nu neglija intretinerea, curatarea si spalarea panourilor fotovoltaice. Iar daca nu te poti ocupa tu de intretinerea acestora, apeleaza la servicii specializate, servicii oferite de catre profesionistii de la Woma Ecoser la un pret foarte bun.

Intretinere panouri fotovoltaice creste randamentul cu pana la 30%

 

Murdaria este inamicul nr. 1 cand vine vorba despre panouri fotovoltaice, murdaria cauzand pierderea eficientei panourilor. Randamentul acestora scade intre 10% si 30% din cauza prafului, a poluarii, a excrementelor de insecte sau de pasari.

Ploile care curata panourile fotovoltaice de la sine nu sunt suficiente si tocmai de aceea este nevoie si de intretinere panouri fotovoltaice, printre care serviciul de spalare este poate cel mai important.

De regula atunci cand se spala panourile fotovoltaice se utilizeaza apa deionizata. Doar aceasta este ideala pentru spalari frecvente, iar impreuna cu un surfactant usor panourile se vor curata foarte bine. Astfel, spaland panourile fotovoltaice prelungesti durata de viata a sistemului, iti protejezi investitia si produci mai multa energie.

Atunci cand cureti sau speli panourile solare trebuie sa eviti sa utilizezi masinile de inalta presiune, sa folosesti oteturile – acest produs nu are taria necesara pentru a curata eficient murdaria de ani si ani de zile de pe panouri -, sa te apuci de curatare atunci cand temperaturile sunt ridicate sau sa utilizezi substante chimice dure ce pot ataca panourile si le pot afecta buna functionare.

Intretinere panouri fotovoltaice cu Woma Ecoser

 

Trebuie sa recunoastem ca intretinere panouri fotovoltaice, curatarea si spalarea acestora, este un aspect adesea neglijat de catre toti proprietarii de astfel de echipamente. Majoritatea oamenilor considera ca ploaia este suficienta si-si va face treaba cu brio de fiecare data, insa nimic mai eronat decat atat. Ploaia este si ea vinovata pentru mudarirea panourilor, deoarece transporta smog si reziduuri si le depune pe panourile fotovoltaice, acestea din urma pierzandu-si eficienta, scazand astfel productia de energie.

Ce este de facut in acest caz? Avem o solutie foarte simpla pentru tine, intretinere panouri fotovoltaice de la Woma Ecoser, servicii oferite cu maxim de profesionalim de catre o echipa de profesionisti cu foarte multi ani de experienta in domeniu.

Spalarea si curatarea panourilor fotovoltaice se realizeaza intr-un mod profi utilizandu-se echipamente profi precum statiile de demineralizare si purificare, diferite filtre precum cele magnetice, anticalcar si cele impotriva sedimentelor. La baza sta tehnologia apei sub presiune care reuseste sa curete eficient panourile fotovoltaice permitand luminii solare sa patrunda si sa se produca astfel energie electrica pentru un randament maxim al investitiei tale.

Care sunt tarifele practicate de catre Woma Ecoser? Ia legatura cu echipa si in functie de necesitatile tale, in functie de serviciile personalizate ti se va aduce la cunostinta si pretul final.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege intretinere panouri fotovoltaice de la Woma Ecoser. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Woma Ecoser? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0244-470.018 si 0722-234.114 sau trimite un e-mail pe adresa contact@womaecoserv.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.