articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intrebuintarile si avantajele tevilor corugate de la EuroEm

Intrebuintarile si avantajele tevilor corugate de la EuroEm

🕔06.Nov 2013

Traind in Romania, este destul sa vedem un cer innorat deasupra capului nostru si deja frica ne cuprinde prin toate incheieturile. O ploaie mai abundenta poate oricand sa ne creeze o “piscina” de mici, medii sau mari dimensiuni in fata blocului sau a casei in care locuim. Si acestea sunt cele mai “fericite” scenarii, intrucat de cele mai multe ori ploile din Romania produc adevarate dezastre sociale. In afara de hotia cauzata de marile defrisari ale “baietilor destepti” din fruntea tarii, o alta cauza a acestor inundatii ad-hoc este si proasta gestionare de catre autoritati a  retelelor si sistemelor subterane, cum ar fi cele de canalizare, drenaj, antiviitura, si altele asemanatoare.

Astfel, fie ca sunteti sau nu parte integrata in aceste “autoritati”, firma EuroEm din Piatra Neam (judetul Neam) vine in intampinarea dumneavoastra cu tevi corugate realizate cu pereti dubli, din polietilena, la cele mai inalte standarde de calitate. Structura tevilor corugate cu pereti dubli reprezinta un concept modern, optimizat pentru eficienta maxima in retelele de transport a fluidelor.

Tevile corugate, cunoscute si sub denumirea de tevi riflate le puteti utiliza atat in constructiile civile, cat si in cele industriale, pentru activitati ca: retele de canalizare, sisteme antiviitura, sisteme de drenaj, subtraversari si drenaje pentru drumuri, autostrazi, cai ferate, constructii de podete si cai de acces, protectie cabluri subterane, constructie, fantani si puturi, amenajari hidrotehnice diverse.

In momentul in care executati o lucrare care implica acest domeniu al drenajelor si al sistemelor de transport a lichidelor, vreti ca aceasta sa fie una solida si de durata. Tocmai de aceea, trebuie sa stiti ca tevile corugate cu pereti dubli sunt optimizate structural pentru maximizarea caracteristicilor utile. Peretele exterior profilat asigura o foarte buna rigiditate inelara, un echilibru optim flexibilitate – rigiditate, lipsa alunecarilor fata de sol in sistemele de canalizare ingropate datorita profilelor exterioare, permite usoare raze de curbura. Totodata, greutatea specifica a tevii este semnificativ redusa fata de sistemele clasice, oferind avantaje suplimentare pentru manipulare, depozitare si instalare.

In ceea ce priveste peretele interior al acestor tevi corugate EuroEm, trebuie sa stiti ca acesta asigura functia principala, cea de transport fluide, pe baza proprietatilor deosebite ale polietilenei:

– coeficient de frecare scăzut;

– foarte buna rezistenta la abraziune;

– rezistenta chimica foarte mare;

– foarte buna rezistenta la impact chiar și la temperaturi mici;

– durabilitate.

Teava corugata are, in mod normal, o lungime utila de 6 metri, sau 6,21 metri in total, daca se tine cont si de mufa integrata. Totusi, la cerere, tevile EuroEm pot fi livrate si la alte lungimi, pana la 10m, cu sau fara mufa.

Tot la compania din Piatra Neamt mai puteti gasi si tevile din polipropilena recomandate in special pentru realizarea instalatiilor ingropate in pardoseala sau in perete, datorita rezistentei crescute de care da dovada acest material la presiunea apei sau a peretelui. Tevile din polipropilena folosite la instalatiile de incalzire trebuie sa aiba insertie de fibra compozita, ce are rol atat in prelucrarea dilatarilor, cat si de bariera impotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvolta in sistem. Randamentul instalatiei realizate din conducte din polipropilena este mai bun, deoarece, spre deosebire de conductele din cupru, polipropilena nu pierde caldura, coeficientul de transfer termic fiind foarte mic.

Date de contact:

Adresa: Str. Dumbravei, nr. 1, 610202

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

Tel: +40233.206.155

Fax: +40233.213.375

Mobil: +40785258127 (Cosmote);

+40733.006.066 (Vodafone)

E-mail: office@euroem.roIn momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare