articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intra in legalitate cu casele de marcat Tim Net Service

Intra in legalitate cu casele de marcat Tim Net Service

🕔14.Oct 2013

Periodic, vedem la stiri cum unele companii mici si mijlocii se confrunta cu grave probleme in ceea ce priveste respectare legilor cu privire la fiscalitate. Deoarece evaziunea fiscala continua sa fie o problema la ordinea zilei, autoritatile incearca sa aplice un sistem cat mai eficient de sanctionare a celor care incalca legea prin neutilizarea casei de marcat. Neindeplinirea de catre utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale a obligatiei de a afisa anunturile de atentionare a clientilor privind solicitarea si pastrarea bonurilor fiscale asupra lor pana la parasirea unitatii de livrare a bunurilor sau de prestare a serviciilor se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 la 4.000 lei. Pentru a evita aceste neplaceri, compania Tim Net Service Group din Timisoara va ofera solutii complete hardware si software pentru afacerea pe care o demarati la cele mai avantajoase preturi impreuna cu servicii complete,  prompte si de calitate.

In vederea intrarii in legalitate, ceea ce inseamna evitarea amenzilor de ordinul miilor de lei aplicate de institutiile ANAF, compania din vestul tarii vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama diversificata de case de marcat, cantare electronice (cantare comerciale, cantare cu imprimanta de etichete, cantare platforma), cititoare coduri de bare, sisteme POS, imprimante (imprimante fiscale, imprimante de departament, imprimante etichete coduri de bare) programe de gestiune (pentru magazine sau restaurante), touchscreen-uri, cititoare carduri, precum si alte produse.

Casele de marcat Tim Net Service sunt disponibile intr-o gama extrem de variata, indiferent de business-ul dumneavoastra. Astfel, daca demarati afaceri in domeniul supermarket-urilor, a diferitelor restaurante, a barurilor, a lanturilor farmaceutice sau a altor magazine, casele de marcat oferite de firma timisoreana sunt exact ceea ce aveti nevoie. Ele sunt realizate in conformitate cu standardele europene de calitate si prezinta rezistenta pentru uz intens si indelungat.

Dintre tipurile de case de marcat comercializate de Tim Net Service putem enumera:

– Casa de marcat Sapel Euro HT358 cu imprimare rapida, schimbare usoara si rapida a hartie (disponibila si cu taierera automata bonului).

– Casa de marcat Sapel Shop HT238: operare in regim de comert si servicii; afisaj client si operator ( LCD alfanumeric 1 linie a 12 caractere)

– Casa de marcat Total S: destinata magazinelor mici si mijlocii, baruri, restaurante mici.

– Casa de marcat Total M: portabila, compacta, cu acumulator, afisaj client si sistem automat de rulare a benzii de control. Recomandata pentru vanzari ambulante, servicii postale, transport, parcare, vanzari in locuri deschise, orice activitate de vanzare care nu dispune de alimentare de la retea.

– Casa de marcat Elka 2000 VF: destinata magazinelor mici si in piete.

– Casa de marcat Datecs DP-50 D: de dimensiuni reduse recomandata magazinelor alimentare si nealimentare de dimensiuni mici si activitatilor desfasurate in piete, targuri, chioscuri, expozitii sau in regim de comert ambulant.

Dupa ce ati ales si ati achizitionat o casa de marcat, aceasta trebuie fiscalizata si programata conform legislatiei si specificului societatii, iar personalul  dumneavoastra trebuie instruit sa o foloseasca. In acest sens, firma Tim Net Service dispune de o echipa de specialisti care va vor ajuta cu toate informatiile necesare. De asemenea, compania ofera si service pentru echipamente

Date contact:

SC TIM-NET SERVICE GROUP SRL

Telefon birou/fax: 0256/29.40.90

 Adrese mail: office@tim-net.eu

Adresa: Timisoara, Str. Palanca Nr. 2 (in Piata Unirii)

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

 

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine