articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

🕔23.Nov 2015

Vrei sa pleci in Germania si sa ai grija de batranii singuri sau bolnavi de acolo? Un curs ingrijitoare batrani iti este indispensabil. Vei invata cum sa te porti cu un batran, sa-l intelegi si sa-l ajuti in toate!

Curs ingrijitoare batrani este un ajutor daca vrei sa ingrijesti batrani in strainatate

 

Astazi, in Romania, este la moda plecatul in tari straine la munca. Am rude, prieteni apropiati si cunoscuti care au plecat in strainatate in speranta unui trai mai bun. Cele mai vizate tari sunt Germania si Anglia, insa se mai pleaca si in Franta, Italia sau in tarile nordice.

Ce muncesc acesti oameni, vei intreba? Majoritatea se duc sa ingrijeasca batrani. In Germania, de exemplu, sunt multi batranei singuri sau pereche a caror copii au plecat din tara sau nu au timp de ei. Acestia prefera ca printr-o agentie sa aduca o romanca in casa sa le faca mancare, sa le faca curatenie, sa le dea medicamentele si, mai presus de toate, sa aiba companie. Se practica schimbul intre femei, una merge 3 luni, vine 3 luni acasa, timp in care merge la acelasi batran cea de-a doua femeie, si tot asa. Se pun euro de o parte si apoi se investesc in Romania intr-o casa sau poate chiar intr-o mica afacere care in timp poate aduce un profit serios.

Sunt alte persoane care merg in Anglia ca sofer de autobuz, ca babysitter sau ca asistenta medicala. Exista nenumarate posibilitati, insa important este sa cunosti limba astfel incat sa te poti descurca, mai ales daca esti singur iar in jurul tau nu este nicio comunitate de romani. Dupa un an cu siguranta vei stapani destul de bine limba, vei capata experienta si te poti orienta inspre joburi din ce in ce mai platite. Romanul se descurca deoarece este priceput, invata repede si este harnic.

Cum multe joburi sunt pentru ingrijirea persoanelor in etate, un curs ingrijitoare batrani nu ti-ar strica. In primul rand, un astfel de curs este o sansa in plus ca agentiile sa te angajeze pe un post foarte bine platit si cu multe alte avantaje, insa te pregateste pentru toate situatiile peste care vei da deoarece un batran este un om bolnav, in general, care are nevoie de ingrijire si atentie speciala.

Urmeaza curs ingrijitoare batrani de la International Know-How Center

 

Formatorii profesionisti de la International Know-How Center organizeaza periodic cate un curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor astfel incat sa le pregateasca pe romancele noastre sa faca fata cu brio tuturor provocarilor din strainatate.

Desigur, acest curs este indicat si in cazul in care trebuie sa-ti ingrijesti bunica, mama sau vreo ruda foarte bolnava ce se afla la pat in ingrijirea ta. Vei invata sa interactionezi cu o persoana bolnava, vei invata sa fii eficienta si sa pui sanatatea si confortul bolnavului pe primul loc.

Cursul tine 2 luni, iar la finalul acestuia vei fi calificata pentru ingrijirea batranilor in tara sau in strainatate. Daca vrei sa inveti si germana formatorii de la International Know-How Center te vor initia pentru ca mai apoi sa te ajute sa-ti gasesti si un job potrivit.

Daca vrei sa inveti tot ce trebuie despre acest domeniu, alege curs ingrijitoare batrani de la International Know-How Center. Ai nevoie de informatii suplimentare despre centrul si cursurile International Know-How Center? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0259-373.104, 0726-779.777 si 0743-675.658 sau trimite un e-mail pe adresa carmenlaza36@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand