articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Interfon Brasov-Interfon vila,  audio si video

Interfon Brasov-Interfon vila, audio si video

🕔25.Jun 2015

Siguranta caminului este prioritara! Pentru un plus de liniste si protectie, adauga sistemelor de alarma si supraveghere video, un interfon capabil sa-ti ofere o comunicare facila cu cei care doresc sa-ti treaca pragul. Interfonul este o investitie avantajoasa atat pentru cei care locuiesc la bloc cat si pentru proprietarii de vile sau case de vacanta. In cazul celor din urma, interfoanele cunosc o tehnologie inovatoare, majoritatea oferind nu doar functia audio, ci si pe cea video.

Pentru interfon vila, in gama completa si la preturi excelente, consulta oferta Interfon Brasov. Parte ce intra in componenta firmei Trado Tech, a carei domeniu de activitate consta in comercializarea, proiectarea si instalarea sistemelor de securitate, Interfon Brasov este specializata in oferirea tuturor serviciilor mentionate in sectorul ce vizeaza sistemele de interfonie si videointerfonie

Din oferta Interfon Brasov poti opta pentru interfon vila audio sau video, cu panouri de interior, respectiv exterior realizate din diverse tipuri de materiale, cum ar fi: inoxul, plasticul sau sticla, acestea din urma aducand un plus la capitolul eleganta si bun gust.

Creste siguranta caminului cu interfon vila din oferta Interfon Brasov!

Interfon vila-Pentru un control optimizat!

Daca vrei sa ai un control mai mare asupra persoanelor ce intra intr-o cladire, este esential sa dispui de un interfon. Aceasta solutie te scapa de invitatii nepoftiti, inclusiv de persoanele rau intentionate. Utilizarea unui interfon este cat se poate de simpla, tehnologia fiind cea care-si spune cuvantul. O singura apasare de buton este suficineta pentru a avea control total asupra persoanelor din afara locuintei. Este simplu: daca o persoana  doreste sa intre in cladire, aceasta va apela interfonul printr-un buton de semnalizare urmand ca dupa obtinerea raspunsului sa i se poata deschide usa printr-un zavor electromagnetic.

Ce este un interfon?

Interfonul este un aparat de intercomunicare intre unul sau mai multe puncte de lucru, avand, de regula, posibilitati de audiere printr-un difuzor, care indeplineste si functia de microfon astfel incat ceea ce se discuta sa se poata auzi fara ajutorul unui receptor telefonic.  Interfonul permite comunicarea simultana sau succesivia cu toti cei care au posturi de interfon din reteaua respectiva.

Interfon vila-Siguranta deplina

Un interfon vila transforma casa intr-o adevarata fortareata, nimeni din afara neavand accesul fara permisiunea proprietarului. Astfel, nu doar locuinta este protejata, ci si curtea, gradina sau zona terasei. Cea mai buna solutie pentru astfel de spatii este videointerfonul, dispozitivul care iti permite sa vezi in timp real imagini cu cel care iti cere accesul. Cu interfon vila ai acces la imagini de pe orice dispozitiv care are un ecran , pe langa faptul ca ai un display incorporat in kitul de instalare.

Interfon Brasov-Interfon vila Electra

Interfon Brasov, reprezentant oficial al firmei Electra, pune la dispozitie clientilor din Brasov si imprejurimi, persoane fizice si juridice deopotriva, solutii complete si eficiente in domeniu in scopul sporirii gradului de siguranta si confort al blocurilor de locuinte, spatiilor rezidentiale gen vile, case de vacanta etc, si oricarui alt tip de cladire.

Avantaje interfon vila

– acces cu proximitate inclus;

– posibilitatea inetrconectarii cu camere video suplimentare;

– numar multiplu de monitoare LCD;

– functii suplimentare incluse;

– gama larga de culori.

Pentru informatii suplimentare si comenzi interfon vila, acceseaza www.interfonbrasov.ro

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in