articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intampina cu deratizare oaspetii nepoftiti si daunatori

Intampina cu deratizare oaspetii nepoftiti si daunatori

🕔30.Mar 2015

Indiferent ca este vorba despre locuinta personala sau despre spatiul de la locul de munca, mediul in care va desfasurati activitatea trebuie sa fie curat si igienizat. Sanatatea organismului tau este primordiala si, din acest motiv, trebuie sa te asiguri mereu ca nu te expui in mod involuntar unor situatii care ar putea fi foarte daunatoare pentru organismul tau. Pe langa serviciile de curatenie, pentru ca un spatiu sa fie ferit complet atat de dezvoltarea bacteriilor si a microbilor cat si de aparitia rozatoarelor, este necesar sa soliciti servicii de deratizare. Prin intermediul unor sesiuni de deratizare poti fi sigur ca rozatoarele purtatoare de virusi, ce pot cauza afectiuni foarte grave, vor disparea complet din perimetrul asupra caruia se vor efectua astfel de actiuni.

Ce este o actiune de deratizare?

Deratizarea este cea mai eficienta metoda de a tine la distanta rozatoarele si de a impiedica dezvoltarea acestora acolo unde mediul favorizeaza acest aspect. Serviciul de deratizare trebuie efectuat doar de filme specializate, dat fiind faptul ca executarea masurilor specifice implica folosirea unor anumite produse si echipamente care nu sunt la indemana oricui si care trebuie manevrate cu deosebita atentie.

In executarea lucrarii de deratizare sunt folosite momeli toxice care se realizeaza prin aplicarea de substante toxice pe alimente sau cereale. Metodele folosite de firmele ce efectueaza deratizari variaza in functie de situatia cu care se confrunta spatiul respectiv. Astfel, pe langa metoda momelii se mai pot folosi si capcane sau eliminarea punctelor de intrare ce au fost identificate. Cele mai eficiente metode de deratizare sunt capcanele si momelile, dat fiind faptul ca rozatoarele se vor alimenta cu hrana intoxicata (carne, orez, unt de arahide, fructe etc) si, astfel, eliminarea lor va fi garantata. De asemeni, pentru identificarea rozatoarelor si pentru a initia un plan eficient de deratizare, la intrarea in cuiburile populatiei de daunatori se va presara pudra de talc.

Cine ofera servicii complete si calitative de deratizare?

Ai obosit sa aplici toate metodele posibile de indepartare a rozatoarelor ca in final sa ajungi la concluzia ca nici de aceasta data planul tau nu este unul reusit? Nu iti mai bate capul cu aceasta problema si lasa specialistii de la Igiena Romserv DDD sa iti ofere cel mai calitativ si durabil serviciu de deratizare. Un serviciu complet de deratizare trebuie sa fie efectuat o data la 6 luni, toamna si primavara, pentru ca rezultatul final sa fie reprezentat de disparitia completa a acestor daunatori si, de asemeni, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei de rozatoare.

Nu mai sta pe ganduri si solicita serviciul de deratizare efectuat de firma Igiena Romserv DDD. In conditiile in care rozatoarele sunt un pericol major pentru sanatatea organismului noastru, orice persoana responsabila isi va dori sa apeleze cat mai repede la actiunile de deratizare. Nerespectarea normelor legale referitoare la obligativitatea deratizarii spatiilor afectate de rozatoare poate fi sanctionata cu amenzi destul de usturatoare.

Prin urmare, pentru a te asigura ca mediul in care traiesti nu reprezinta un pericol la adresa sanatatii tale, te invitam sa soliciti serviciul de deratizare oferit de Igiena Romserv DDD.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de