articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Intabulari de terenuri in Timisoara prin Dafir Cadconsult

Intabulari de terenuri in Timisoara prin Dafir Cadconsult

🕔21.Aug 2013

Intabularea unui teren cumparat, sau mostenit este necesara pentru a intra in legalitate si pentru a indeplini toate formalitatile necesare in procesul de a deveni proprietar. Toate demersurile ce trebuiesc intreprinse pentru a indeplini aceste formalitati sunt insa destul de complicate presupunand timp si rabdare. Daca doriti sa evitati aceste lucruri, puteti oricand sa solicitati ajutorul unei companii de specialitate care sa realizeze intabularea pentru dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa furnizati actele necesare intocmirii dosarelor de proprietar, iar aspectele suplimentare ce tin de birocratie vor fi indeplinite de o echipa de specialisti ce activeaza in domeniul topografiei.

Cu totii stim ceea ce presupune interactiunea cu oficiile statului roman, rabdarea cu care trebuie sa fim inarmati atunci cand ne dorim sa legalizam acte sau sa efectuam operatiuni diverse ce necesita acordul sau semnatura unor reprezentanti ai stautlui, fie ca vrobim despre Primarii, FISC, somaj, si asa mai departe. Intabularea unui teren presupune exact aceleasi lucruri, ceea ce inseamna ca pentru a deveni proprietari in adevaratul sens al cuvantului trebuie ca mai intai sa treceti prin toate etapele birocratiei din Romania. Dar, dupa cum am mentionat deja, daca nu dispuneti de timpul necesar sau daca doriti ca un personal expert si certificat sa se ocupe de aceste aspecte, puteti alege solicitarea ajutorului din parte unei companii de profil.

Dafir Cadconsult este o astfel de companie, firma executand intabulari terenuri in Timisoara. Dafir Cadconsult este o companie aflata la inceput de drum (infintata in anul 2007) dar care detine personal tanar, ambitios si cu experienta in domeniul topografiei si care va poate oferii servicii prompte si de cea mai buna calitate. Compania dispune de echipamentele topografice moderne si performante, iar inginerii angajati va stau la dispozitie cu consultanta in probleme legate de terenul, casa sau apartamentul dvs si in toate aspectele legate de intabulare sau cadastru.

Lucrarile sau proiectele solicitate de beneficiari sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Apoi, tarifele si preturile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de specificul lucrarii (geografia terenului, suprafata terenului, suprafata apartamentului, etc). Asadar, pentru o oferta precisa trebuie mai intai sa contactati un reprezentant Dafir Cadconsult pentru a stabili toate detaliile referitoare la cererea dumneavoastra.

Pentru intabularea de terenuri in Timisoara o sa aveti nevoie de urmatoarele documente: copie act identitate, certificat fiscal, titlul de proprietate al terenului dar si alte acte din care sa reiasa calitatea de proprietar sau imputernicit al terenului (certificat de mostenitor, procuri speciale, imputerniciri etc).

Lista serviciilor prestate de Dafir Cadconsult este disponibila online prin intermediul paginii web a companiei. Utilizand aceeasi pagina puteti obtine date suplimentare despre activitatea desfasurata de personalul Dafir Cadconsult, puteti accesa proiectele realizate de companie, puteti citi legislatia in viguare si puteti accesa lista actelor necesare realizarii diverselor proiecte. Pentru alte informatii, sau pentru a contacta compania Dafir Cadconsult accesati pagina de contact de pe acelasi website sau utilizati datele de mai jos.

Dafir Cadconsult, contact:

Timisoara
Str. C-tin cel Mare Nr. 6
Tel./Fax: 0256 493 463
Mobil: 0723 169 775 – Sandu Trandafir
Email:
sandu_trandafir@dafir.ro
Program: L-V, 8:00 – 17:00

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant aici.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se