articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instruire pentru securitatea si sanatatea muncii in Oradea, asigurata de Braniscan Consulting

Instruire pentru securitatea si sanatatea muncii in Oradea, asigurata de Braniscan Consulting

🕔08.Oct 2013

Normele de protectia muncii precum si instruirea pentru securitatea si sanatatea muncii sunt principalele metode prin care atat angajatii cat si angajatorii se obliga la o conduita conforma cu legislatia in vigoare, conduita ce le asigura conditii moderne si sigure de munca. De aceea, atunci cand va angajati in cadrul unei companii, primul lucru pe care va trebui sa il realizati va fi luarea la cunostiinta a acestor norme si reguli. Mai mult, dupa cum bine stiti, in cadrul oricarei companii care se respecta aceste norme sunt prezentate periodic pentru instruirea personalului in vederea evitarii accidentelor de munca sau a situatiilor neplacute ce pot survenii in cadrul locului de munca.

Dar, aceasta instruire trebuie realizata de personal calificat, care sa cunoasca prevederile legale dar si normele ce se impun in cazul fiecarei activitati in parte. Astfel, in prealabil trebuie realizata o documentatie propriu-zisa, trebuie tinuta o evidenta a angajatiilor instruiti, a datei in care s-au luat la cunostiinta normele pentru securitatea si sanatatea muncii, precum si a altor date si informatii suplimentare. Dupa cum am mentionat, datorita acestor aspecte instruirea nu poate fi executata decat de personal calificat.

Braniscan Consulting este o companie ce ofera firmelor interesate servicii de instruire pentru securitatea si sanatatea muncii in Oradea. Braniscan Consulting detine certificate ce ii permit prestarea acestor servicii. Indiferent de domeniul de activitate raspundem cu eficienta si promptitudine atunci cand vine vorba despre intocmirea instructiunilor PSI, intocmirea protectie muncii dar si a verificarii si masurarii instalatiilor electrice. Serviciile presatate se desfasoara in conformitate cu legislatia in vigoare si sunt de o calitate ireprosabila.

In afara instruirii privend siguranta si sanatatea muncii, Braniscan Consulting ofera si alte servicii ce se refera la urmatoarele aspecte: servicii PSI, consultanta PSI, evaluator competente profesionale, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii incendiilor, inspector resurse umane, evaluator de risc si auditor in domeniul SSM, manager al sistemelor de mediu, specialist in managementul deseurilor, si multe altele.

Braniscan Consulting isi desfasoara activitatea in Oradea stand la dispozitia celor interesati cu servicii de calitate oferite de personal instruit si cu vasta experienta in domeniile de activitate enumerate mai sus. Tarifele practicate pentru aceste servicii sunt avantajoase si competitive, in anumite situatii oferindu-se si reduceri de pret semnificative.

Instruirea pentru securitatea si sanatatea muncii Braniscan Consulting este esentiala pentru buna desfasurare a activitatiilor in cadrul companiilor ce activeaza pe piata din Romania. Securitatea si sanatatea muncii se refera la un ansamblu de activitati ce au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de desfasurare a muncii, apararea sanatatii, apararea vietii si a integritatii psihice si fizice a angajatilor. De aceea, Braniscan Consulting va fi partenerul dumneavoastra de incredere precum si consultantul dumneavoastra pentru luarea celor mai bune decizii atunci cand vine vorba de gestionarea diverselor activitati de personal si nu numai.

Pentru a obtine mai multe informatii referitoare la activitatea intreprinsa de personalul Braniscan Consulting, va recomandam site-ul oficial al companiei. Lista completa a serviciilor oferite este disponibila pe acelasi site; similar aceleasi date la puteti obtine si prin utilizarea datelor de mai jos.

Braniscan Consulting, contact

Telefon: 0722.732.822
Adresa: Str. Aurel Lazar, nr.4, Oradea, Bihor

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se