articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instalare camere de supraveghere – oferta de la Napa Impex

Instalare camere de supraveghere – oferta de la Napa Impex

🕔14.Apr 2015

Siguranta trebuie sa fie o prioritate. Indiferent ca este vorba de locuinta, birou sau atelier de lucru, specialistii de la Napa Impex recomanda instalare camere de supraveghere. Numarul din ce in ce mai mare de jafuri, spargeri si agresiuni este un motiv foarte important pentru care mai mereu trebuie sa existe camere de supraveghere montate in diverse spatii. Protejati-va familia si bunurile apeland la firma Napa Impex!

Oferta de la Napa Impex

Daca va ganditi sa montati cateva camere in locuinta, magazinul sau garajul pe care le detineti, luati legatura cu echipa Napa Impex. Aceasta va va oferi, in primul rand, consultanta de specialitate, iar in urma discutiei se va stabili care produs vi se potriveste cel mai bine. Pentru un nivel ridicat de securitate, in functie de nevoile fiecarui client, angajatii Napa Impex recomanda instalare camere de supraveghere cu caracteristici tehnice diferite. Spre exemplu, daca spatiul pe care il aveti in vedere este mare sau chiar foarte mare, de dimensiunea unei hale, va trebuie o camera cu rezolutie buna, pentru a surprinde totul cat mai clar.

Dupa ce se alege produsul, echipa Napa Impex se va ocupa de instalare camere de supraveghere. Amplasamentul va fi stabilit asa fel incat sa surprinda cat mai multa activitate in acel spatiu. La final se vor face cateva teste, pentru verificarea parametrilor. Daca se intampla sa apara ceva neprevazut, neregulile vor fi imediat corectate, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici o problema in utilizarea sistemului.

Camere de supraveghere – un necesar al zilelor noastre

Firma Napa Impex are in oferta un serviciu de instalare camere de supraveghere care respecta atat nevoile pietei, cat si normele calitative. Daca sunteti director de unitate scolara, de supermarket sau detineti un atelier de tamplarie, un garaj, o spalatorie auto etc., este necesar sa aveti tot timpul inregistrari cu activitatile zilnice. Astfel puteti preintampina unele incidente, puteti afla cine se face vinovat de un anumit lucru, puteti observa comportamentul angajatilor fata de colegi si de clienti etc. Spre exemplu, daca vedeti ca numarul produselor din depozit nu coincide cu cel din facturi sau pe rafturi sunt mai putine lucruri decat ar trebui, puteti viziona rapid inregistrarile pentru aflarea adevarului.

Este necesara o instalare camere de supraveghere chiar si in incinta unui atelier sau a unei fabrici, unde se lucreaza mai mult sau mai putin mecanizat. In caz de accident de munca, inspectorii de la Protectia Muncii vor stabili mult mai repede decat de obicei cine se face vinovat de incident.

De asemenea, este indicat sa alegeti oferta de instalare camere de supraveghere si pentru domiciliu, drept protectie, in primul rand, fata de intrusi. In al doilea rand, daca aveti menajera, bona sau o asistenta pentru ingrijirea unui batran, trebuie sa le verificati activitatea din cand in cand. Iar in cazul in care ati observat lipsa unor bijuterii si stiti ca nu ati fost acasa atunci cand angajatii firmei de curatenie v-au trecut pragul, nu va ramane decat sa va uitati pe inregistrari.

Iata, asadar, cate beneficii puteti avea de pe urma serviciului de instalare camere de supraveghere! Profitati de oferta Napa Impex si alegeti, impreuna cu specialistii de acolo, ceea ce vi se potriveste! Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon 0722.330.858  si 0265.315.268 sau accesati site-ul napa.ro.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică