articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inst-Nistor – Solutii optime pentru o buna climatizare!

Inst-Nistor – Solutii optime pentru o buna climatizare!

🕔05.Feb 2014

Din ce in ce mai multe persoane cauta solutii pentru asigurarea unui grad cat mai mare de confort in interiorul locuintei lor. Confortul este asigurat, in primul rand, desigur, de existenta temperaturii potrivite in fiecare camera. O alta optiune pentru marirea gradului de confost este utilizarea aparatelor ce asigura un mediu bine climatizat; din aceasta categorie fac parte si aparatele pentru incalzirea si racirea aerului marca Sabiana, comercializate in cadrul firmei Inst-Nistor.

Ce sunt aparatele pentru incalzirea si racirea aerului?

Aparatele pentru incalzirea si racirea aerului au ca scop principal asigurarea unor conditii optime de climatizare, atat inauntrul locuintei tale cat si in alte locatii, cum ar fi locatiile de tip Retail sau de tip Horeca. In cazul in care iti doresti ca spatiul in care iti desfasori activitatea sa fie bine climatizat, iti recomandam achizitionarea unui astfel de aparat.

Aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana

Inst – Nistor iti pune la dispozitie mai multe modele de aparate utilizate pentru incalzirea si racirea aerului, marca Sabiana:

Sabiana Elegant : aceste aparate sunt ideale cand vine vorba de climatizarea spatiilor cu inaltime mica. Acestea pot fi utilizate in diverse locatii, cum ar fi locuintele, barurile, atelierele si magazinele. Aceste aparate functioneaza intr-o maniera silentioasa si sunt realizate din materiale de calitate, cum ar fi: otel tratat si vopsit electrostatic (carcasa), cupru (schimbatorul de caldura), aluminiu (paletele ventilatorului). In cazul acestui aparat, aspiratia se face prin partea inferioara, aerul fiind refulat prin cele patru parti aflate in lateral.

Sabiana FSC – aparatele de acest tip se monteaza pe perete, la 10 cm de pardoseala. Acesta poate fi utilizat in diverse locatii, datorita caracteristilor tehnice: ventiloconvector prevazut cu ventilator centrifugal, schimbator de caldura fabricat din cupru, motor cu trei viteze, existenta unei tavi de colectare, filtru de aer din fibre sintetice lavabile, carcasa interioara realizata din tabla galvanizata. In cazul acestui model, aspiratia se face prin partea inferioara.

Sabiana Zeus – aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana Zeus sunt ideale pentru spatiile mari, avand o putere de incalzire de la 32 la 260 de kW si o putere de racire de la 17 la 160 kW. Inst-Nistor iti pune la dispozitie 6 modele orizontale si 6 modele verticale ale acestui tip de aparat, pentru ca tu sa poti alege unitatea de incalzire si racire a aerului potrivita. Carcasa acestui aparat este extrem de rezistenta, fiind realizata din otel galvanizat.

Sabiana Janus – acest model este probabil unul dintre cele mai avantajoase, atat din punct de vedere financiar cat si in privinta eficientei. Aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana Janus sunt extrem de usor de instalat si ocupa un spatiu minim de instalare, fiind ideale pentru locuinte sau pentru spatii mici. La fel ca si celelalte modele, aparatul Sabiana Janus este confectionata din materiale superioare din punct de vedere calitativ, ce asigura o rezistenta crescuta : otel galvanzat (carcasa) , cupru (schimbatorul de caldura).

Toate aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana au garantie timp de 2 ani. Mai mult decat atat, aceste aparate sunt foarte usor de instalat si iti sunt oferite in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Aparatele sunt confectionate din materiale de calitate, care le protejeaza impotriva coroziunii, a intemperiilor etc.

Alege aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana Inst-Nistor! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (www.inst-nistor.ro).

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,