articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inst-Nistor pentru instalatii eficiente si economice

Inst-Nistor pentru instalatii eficiente si economice

🕔10.Dec 2013

Este cea mai noua, cea mai economica, cea mai eficienta, cu randamentul cel mai mare, si foarte silentioasa. Acestea sunt doar cateva dintre recomandarile specialistilor atunci cand vine vorba de cazanele pe gaz in condensatie. Cu alte cuvinte achizitionarea unuia, asigura o investitie calculata si de foarte lunga durata. Mai mult, cazanul pe gaz in codensatie reprezinta o varianta tot mai populara in randul celor care stiu sa aprecieze avantajele pe care le ofera. In fond, oricine isi doreste un produs care sa puncteze atat la capitolul calitate cat si la capitolul pret avantajos.

Dincolo de tehnologia complexa pe care o are la baza, conceptul unei centrale pe gaz in condensatie,este relativ simplu. Condensarea este procesul de transformare a vaporilor in lichid. In urma fenomenului de arderea a unui combustibil, in gazele de ardere produse exista o anumita cantitate de apa aflata in stare de vapori. Scazand temperatura acestor gaze se obtine condensarea vaporilor. Astfel, gazele de ardere trec peste un schimbator de caldura prin care circula apa sistemului de incalzire. Cu alte cuvinte, centralele in condensatie reusesc sa coboare temperatura gazelor de ardere aproape de punctul de roua, iar caldura latenta de condensare a vaporilor de apa este transmisa, prin intermediul unui schimbator de caldura, cu constructie speciala, apei din sistemul de incalzire. Acest lucru este posibil numai in cazul centralelor termice in condensatie, care au o temperatura a gazelor de ardere mai mica fata de centralele conventionale.

Cat despre avantajele unei centrale pe gaz in condensatie, afla ca acestea sunt numeroase. In primul rand are un nivel redus de emisii poluante, datorate consumului redus de combustibil fata de o centrala conventionala si a faptului ca o parte din noxele de gaze se condenseaza si nu sunt eliminate pe cos. In al doilea rand, este cunoscut faptul ca prin folosirea acestui produs faci economie de gaz. In ceea ce priveste designul acesta este unul modern ce se poate integra cu succes in orice spatiu. Pe langa toate acestea cazanele pe gaz in condensatie, asigura confortul si fiabilitatea. O centrala termica in condensatie este ideala pentru imobilele incalzite prin instalatie de incalzire prin pardoseala si pentru imobilele incalzite cu radiatoare din tabla de otel sau aluminiu.

Pentru a putea intra in posesia unui astfel de produs, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la Inst-Nistor, expertul serviciilor de instalatii. Venim in sprijinul tau cu modele de cazane gaz condensatie ce se remarca prin calitatea desavarsita. Silentioase si atente cu mediul inconjurator, cazanele sunt prevazute cu schimbator confectionat din otel inoxidabil. Acestea functioneaza pe baza de gaz metan sau propan la o putere cuprinsa intre 24-32kW. Cazanele sunt livrate in cel mai scurt timp, impreuna cu un certificat de garantie valabil nu mai putin de 5 ani. Altfel spus, Inst-Nistor iti garanteaza calitatea!

Inst-Nistor Bistrita, activeaza in domeniul constructiilor inca din anul 1991. Pe langa serviciile de instalatii, comercializam instalatii termice, sanitare sau pe gaz, potrivite spatiilor rezidentiale, industriale sau de tip business. Totodata, punem la dispozitia clientilor nostrii lucrari de montaj, service si consultanta pentru alegerea celui mai potrivit tip de instalatie. Profesionalism si calitate, solutii eficiente si economice, specialisti si personal bine instruit, sunt doar cateva din beneficiile pe care le obtii in urma colaborarii cu Inst-Nistor. Rezolvam cu succes orice solicitare, indiferent de complexitatea lucrarii. Experienta ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniu!

 

 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.