articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Informatii generale despre usi sticla securizata

Informatii generale despre usi sticla securizata

🕔05.Oct 2015

In orice cladire (casa, firma, spatiu comercial, birou, banca etc.) design-ul este foarte important pentru a atrage privirile oamenilor.

Intr-o locuinta cu un design impresionant este foarte important sa existe usi din sticla securizata pentru a completa si pentru a imbunatati design-ul.

In functie de locul unde este amplasata usa din sticla securizata ea poate avea diferite modele iar ca design sticla poate fi: sablata, clara, personalizata cu logo-uri sau sigle sau cu model.

Datorita sticlei din care sunt confectionate usile luminozitatea naturala este crescuta in incaperile cu usi sticla securizata. Firma Herra Design va ofera o varietate de usi din sticla securizata.

Clasificare usi sticla securizata:

  • Usa badanta din sticla securizata;
  • Usa glisanta din sticla securizata;
  • Usi pivotante cu amortizor in podea;
  • Usi armonice din sticla.

Va recomand usi sticla securizata de foarte buna calitate de la firma Herra Design. Orice om isi doreste ca sa aduca arta in casa pentru a impresiona pe oricine ii trece pragul. Lumina naturala este excelenta in camerele in care cititi.

Cu ajutorul usilor din sticla securizata in raport cu lumina si culorile va puteti transforma casa intr-un adevarat camin al artei. Usile badante au calitatea de a se deschide in ambele directii. Aceste usi pot fi folosite in: birouri, locuri publice, magazine, saloane de infrumusetare, etc. datorita sticlei care este securizata de 8 mm sau 10 mm grosime.

Va recomand usi din sticla securizata glisante pentru spatiile mici. Aceste usi din sticla securizata se pot asorta cu orice design si cu orice decoratiune interioara.

Usa glisanta din sticla securizata poate avea grosimea si de 12 mm si poate favoriza captarea luminii naturale si ofera camerei un spatiu vizual marit.

Usile glisante din sticla securizata prezinta un sistem special de carucioare in perete sau tavan si acestea pot fi cu sticla simpla, cu sticla sablata, cu sticla fumurie sau cu sticla colorata.

Usile glisante ofera o siguranta sporita familiilor cu copii mici deoarece nu au cum sa isi prinda degetele intre usa si tamplarie. Aceste usi din sticla securizata nu prezinta riscul trantirii din cauza curentilor de aier si este eliminat riscul unei deteriorari sau spargeri ale usilor.

Pentru a utiliza usi pivotante cu amortizor in podea si tavan este necesar sa aveti o pardosea rigida. Aceste usi pot fi si ele utilizate in birouri, spatii publice sau centre comerciale datorita aspectului modern oferit de acestea.

Usile armonice din sticla securizata  pot fi montate in exterior dar si in interiorul casei. Aceste usi se inchid si se deschid foarte usor si sunt indicate spatiilor cu trafic intens.

Pentru mai multe detalii despre usi sticla securizata si pntru a comanda accesati site-ul: www.herradesign.ro

Pe site veti gasi datele de contact ale firmei Herra Design (numar de telefon, adresa de email) dar si adresa sediului firmei.

Va recomand cu drag usi sticla securizata pentru a va transforma casa intr-o adevarata opera de arta si in care veti avea o placere deosebita de a va petrece timpul in casa sau la munca datorita aspectului

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare