articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Informatii despre plase tantari

Informatii despre plase tantari

🕔07.Apr 2016

Caracteristica principala pe care o au plasele de tantari este caseta care se afla plasata  in partea superioara a fiecarei plasei, caseta in care se poate strange sita. Caseta are pe langa  rol de protectie asta pentru ca pastreaza in deplina siguranta sita pe timpul iernii, dar si un rol estetic deoarece ofera o anume eleganta, produsului. Caseta plasei de tantari este dintr-un aluminiu extrudat si e in exteriorul ferestrei, pozitionata.

Cealalta componenta care are o la fel de mare importanta in cazul unei  plasei si care are inclusiv rolul sa contribuie rezistenta ei, dar si la aspectul placut, e reprezentat de  sita confectionata din fibra de sticla ignifuga. Aceasta sita are prevazute ochiuri foarte fine, iar asta o face sa fie foarte eficienta in lupta contra tantarilor si insectelor.  Acest tip de plasa detine in dotare ghidaje confectionate din aluminiu extrudat impreuna cu camera de montaj, motiv pentru care nu necesita precadru. Datorita acestui fapt, plasa este una foarte rezistenta indiferent de dimensiunile la care este fabricata.

Mecanismul de functionare al plaselor

In partea inferioara, plasele de tip rulou au prevazute perii, acestea asigurand o inchidere ermetica. Se poate opta pentru a se monta  frane siliconice, acestea previnind accidentele si deasemeni pot sa  prelungeasca durata de viata pe care o are plasa. Rolul frane este acela de a putea sa  mentina o viteza optima in ceea priveste ridicarea plasei, in saa fel incat sa nu se defecteze cumva mecanismul de actionare.

Actionarea unei plasei se va face cu  un snur iar in cazul in care se doreste sa se monteze inclusiv rulouri exterioare, se poate opta pentru rulouri ce au plasa incorporata. In cazurile in care ai deja montate avem rulouri exterioare la ferestre, atunci le potem adauga direct plasele antiinsecte. Conform specailistilor, este important sa stim ca plasa de tip rulou e singura plasa care poate sa fie montata la rulouri.

Culorile si dimensiunile tipurilor de plase

Pentru plasele tip rulou clientii au la dispozitie diverse variante de culori atat standard cat si optionale. In cazul  plaselor de acest tip pot sa fie vopsite ghidajele ca si caseta. Clientii pot sa aleaga atat culoarea alba din gama standard cat si culoarea maro deschis. Optional pot insa clientii sa aleaga o alta culoare din paletarul de tip RAL sau o culoare care reprezinta imitatie de lemn fie de  stejar auriu, fie de mahon, sau de nuc. Colorarea se poate realiza intr-un proces constand in vopsirea electrostatica, ce va garanta o buna rezistenta a culorii.

Aceste plase de tantari sunt fara precadru, ele putand  fi realizate indiferent de dimensiunea ferestrei, conform unor tabele de dimensiuni si specificatii tehnice pe care specilistii le pun la dispozitia clientilor pe site-urile online sau direct la magazinele de specialitate.

Pentru dimensiunile care nu se regasesc in aceste tabele, clientii sunt rugati sa contacteze un consultant al firmei www.reparatiitermopane-pvc.ro, cu mentiunea ca orice fel de consultanta in acest sens este gratuita.

Cei care comanda astfel de plase tantari de tip rulou pot deasemeni sa primeasca in mod gratuit masuratorile aferente, livarea si montajul acestora.

Similar Articles
Cele mai potrivite camere frigorifice congelare pentru afacerea dvs. acum la indemana

Cele mai potrivite camere frigorifice congelare pentru afacerea dvs. acum la indemana

Inainte de a va orienta spre achizitionarea de camere frigorifice congelare este bine sa aveti

Ai nevoie de scule turnate din fonta? Compania Oteluri pentru Scule este alegerea perfecta!

Ai nevoie de scule turnate din fonta? Compania Oteluri pentru Scule este alegerea perfecta!

  Esti in cautarea unui partener de incredere care sa-ti puna la dispozitie piese turnate din

Intretinere ascensoare – Toptotal

Intretinere ascensoare – Toptotal

Indiferent care este destinatia finala data oricarei cladiri, aceasta intotdeauna va impune deplasarea persoanelor prin

Elemente active si pasive ce sunt folosite de catre expertii in proiectare instalatii gaze Bucuresti

Elemente active si pasive ce sunt folosite de catre expertii in proiectare instalatii gaze Bucuresti

  Acolo unde sunt gaze naturale, acolo exista si foc. Aceasta expresie are, in mod evident,