articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Info Media Service intretine comunicarea

Info Media Service intretine comunicarea

🕔25.Mar 2013

Comunicarea este cea care intretine si anima o petrecere, dar tot aceasta, mai bine zis lipsa ei, poate duce la destramarea unei relatii de prietenie sau de iubire. Comunicarea reprezinta modul prin care ne putem exprima sentimentele, fie ele de tristete, bucurie, deznadejde sau fericire, ne putem exterioriza trairile si ne putem face intelesi de ceilalti.

In zilele noastre, comunicarea scrisa intre doua sau mai multe persoane si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata, preferandu-se utilizarea unor tehnologii mult mai moderne, pe placul tinerilor si adolescentilor, dar mai nou si al persoanelor in varsta, si anume, telefonia mobila. Telefonul mobil a devenit astazi o necesitate si mai putin o moda, un accesoriu care te defineste pe tine ca si om. Un accesoriu care si-a dovedit in multe situatii utilitatea, un accesoriu care indiferent de dimensiunile sale isi gaseste un loc in gentiile sau in buzunarele oamenilor de rand.

Tinerilor le place ca telefonul lor mobil sa fie de ultima generatie, cu multiple accesorii si daca se poate sa fie si personalizat, ar fi si mai bine. Dar de unde ne putem cumpara telefoane mobile de ultima generatie, accesorii mobile, piese gsm sau scule de service specfice mobilului? Raspunsul are un singur nume: Info Media Service.

Info Media Service a luat nastere in anul 2002 in capitala tarii, si de atunci se ocupa cu oferirea de servicii complete in ceea ce priveste vanzarea mobilelor, accesoriilor si pieselor necesare acestora. Clientii au la dispozitie o gama variata de articole gsm, de la telefoane mobile pana la scule de service gsm.

Sculele de service gsm pe care firma le ofera sunt urmatoarele:

  • cabluri service;
  • surubelnite;
  • soft-uri;
  • pensete;
  • pasta;
  • cablu Jaf si MT Box.

Compania ofera cabluri service care prezinta caracteristici diferite in functie de tipul telefonului mobil. Cablurile service sunt pentru urmatoarele marci de mobile: Alcatel, Motorola, Samsung, LG, Sagem, Siemens si Sony Ericsson. Pentru cei carora le place sa mestereasca, sa-si bage nasul inclusiv in telefonul mobil al prietenilor sai, firma pune in vanzare surubelnite care sa ii ajute in acest sens. Surubelnitele pot fi atat manuale cat si electrice, si sunt potrivite pentru orice tip de surub ce se gaseste in orice model de telefon mobil.

In categoria produselor pasta gasim banda dublu adeziva 3M, ideala pentru aplicarea touch screen-urilor sau geam-urilor de display LCD, fiind compatibila cu toate tipurile de telefon (Samsung, Nokia, LG, Sony Ericsson), si banda adeziva scotch galbena Yamei, cu o latime de 5.2 cm. In categoria de soft-uri pentru telefoane se regasesc produse precum: tornado sim, care poate decoda telefonul de pe o anumita retea, cartele de test pentru multe tipuri de telefoane si cartele pentru deblocarea telefoanelor de tip iPhone, indiferent de versiune. Produsele sunt originale, de cea mai buna calitate si provin de la cei mai importanti producatori din domeniul comunicatiilor.

Sa profitam la maxim de produsele si serviciile oferite de Info Media Service, cea care intretine comunicarea!

Poti sa descoperi si alte articole interesante accesand linkul urmator: blog.2biz.ro.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa