articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Industrial Cruman – Utilizarea rasinilor polimerice!

Industrial Cruman – Utilizarea rasinilor polimerice!

🕔14.Nov 2013

Pentru repararea si protectia structurilor unor compozitii, Industrial Cruman recomanda utilizarea rasinilor polimerice. Aceste rasini prezinta o serie larga de avantaje atunci cand doresti sa realizezi o lucrare in care aceste produse iti sunt de folos. Rasinile polimerice au o dubla functie, ele repara, dar in acelasi timp intretin si protejeaza structura a carei compozitie este alcatuita din otel, lemn, beton sau cauciuc. Rasinile polimerice sunt utilizate pentru repararea diferitelor echipamente, cum ar fi platforme marine, ventilatoare, robineti, motoare sau conducte imersate, ce apartin unor domenii variate. Rasinile polimerice sunt solutia perfecta pentru ca echipamentele reparate sa fie durabile si protejate.

Datorita intrebuintarii largi a rasinilor polimerice, acestea sunt foarte utile daca doresti ca lucrarile pe care le efectuezi sa reziste in timp, la atacurile chimice si sa imbunatateasca considerabil siguranta muncii. Rasinile polimerice confera rezistenta la eroziune, coroziune si atac chimic, jucand un rol important in gasirea de solutii pentru problemele de intretinere care apar in toate industriile. Rasinile polimerice au proprietati mecanice foarte bune, conferind si adeziune excelenta la otel, fonta, bronz, aluminiu sau beton. Cu ajutorul rasinilor polimerice se pot restaura profilele deteriorate de eroziune, coroziune si distrugeri mecanice severe, fara inducerea de stres sau crearea unei coroziuni bi-metalice. Pentru alegerea sistemului de rasini polimerice se tine cont de cauza care a determinat deteriorarea profilelor, temperatura de operare, procentul de componente abrazive si natura fluidului de lucru. Utilizarea protectiilor interioare si exterioare se realizeaza inca din faza de fabricatie pentru prelungirea duratei de functionare. Gratie rasinilor polimerice se pot reintroduce in circuitul de functionare carcase sau alte structuri metalice. In functie de marimea defectului se pot utiliza benzi metalice sau placi metalice care se vor suda la rece cu ajutorul rasinii polimerice. Rasinile polimerice sunt utilizate si pentru acoperire menite sa mareasca eficienta curgerii.

Rasinile polimerice se pot aplica pe aproape orice suprafata, au capacitatea sa repare si sa reconditioneze orice suprafata metalica, redau duritatea si profilul suprafetelor metalice, imbunatatesc siguranta muncii si pot oferi o protectie durabila la atacurile chimice si abrazive. Se pot aplica pentru protectie pe suprafete atacate de eroziune sau coroziune, sau pe suprafete care necesita protectie la coroziune. Departamentul tehnic Industrial Cruman iti ofera solutii integrate pentru reparatii si mentenanta industriala, cum ar fi polimeri metalici, elastomerici, pentru betoane, acoperiri ceramice, reparatii si acoperiri betoane si acoperiri rezistente la temperaturi ridicate. Beneficiile rasinilor polimerice sunt multiple, cu aplicatii in industria energetica, petrol si gaze, navala, de constructii, de prelucrare a hartiei, farmaceutica. Datorita versatilitatii acestor produse, solutiile oferite de Industrial Cruman pot oferi o serie de reparatii si protectii, cu reduceri importante de costuri de mentenanta pentru o gama larga de aplicatii.

Industrial Cruman, infiintata in Ploiesti activeaza in domeniul ingineriei de mentenanta si reparatii industriale. Adaptarea la cerintele pietei romanesti, modul de interactiune cu clientii si organizare, au facut din compania Industrial Cruman un lider al pietei de profil. Produsele furnizate de Industrial Cruman sunt de o inalta calitate si la preturi avantajoase. Pentru mai multe informatii despre rasinile polimerice oferite, contacteaza echipa de specialisti Industrial Cruman, care te vor ghida in alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile tale. Alege produse de calitate cu rasinile polimerice Industrial Cruman.

Datele de contact ale firmei Industrial Cruman

Adresa firmei: Str. Carpenului, Nr. 32A, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 591 598

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare