articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Industrial Cruman-Protectia impotriva incendiilor

Industrial Cruman-Protectia impotriva incendiilor

🕔24.Feb 2014

Esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama variata de instalatii performante, bazate pe tehnologii de ultima ora in stingerea incendiilor, la preturi avantajoase? Solutia vine de la Industrial Cruman, una dintre cele mai importante firme din domeniul protectiei si mijloacelor de stingere a incendiilor. Cu alte cuvinte, specialistii de la Industrial Cruman te vor ajuta sa gasesti solutiile de care ai nevoie pentru siguranta ta si a bunurilor tale. Astfel, oferta companiei cuprinde si instalatii de stingere cu sprinklere, o metoda eficienta de a preveni si totodata de a limita efectele unui foc devastator, instalatii destinate oricarui spatiu si tip de constructie.

Sprinklerele-Solutia optima pentru depsitarea si stingerea rapida a unui incendiu

Odata pornit un incendiu, cu greu poate fi stins, lasand in urma pagube enorme, greu de estimat. Plecand de la acesta idee, este de inteles de ce tot mai multi sunt cei aflati in cautarea unor alternative optime menite sa tina focul departe. Daca te numeri printre cei care prefera sa previna decat sa faca bilantul pierderilor, atunci iti recomandam un sistem de stingere, ce ajuta la depistarea si stingerea rapida a unui foc: sprinklerele, dispozitive inovatoare, ideale atat pentru locuinte, birouri, saloane, restaurante, cat si pentru depozite, magazii si hale de productie.

Scopul oricarui sistem de stingere este acela de a limita pierderile si daunele, atat la nivelul bunurilor, cat si la nivelul persoanelor aflate in spatiul protejat. Chiar daca apa este un excelent agent de stingere, utilizarea acesteia in cantitati mari poate avea efecte nedorite asupra materialelor depozitate in spatiul afectat de foc. Pentru astfel de situatii, instalatiile de stingere cu sprinklere sunt perfecte, deoarece acestea nu aduc pagube suplimentare, in sensul ca nu provoca inundatii, actiunea lor  fiind numai asupra zonei in cauza. Instalatia fixa de stingere a incendiilor pe baza de sprinklere este o instalatie automata, care se activeaza la caldura, sistemul fiind recomandat pentru protectia constructiilor cu caracter public, comercial si industrial.

In functie de temeratura din incapre, sprinklerele pot fi:

– hidraulice, unde tubulaturile instalatiei sunt permanent umplute cu apa

– pneumatice, unde tubulaturile sunt umplute cu aer, iar in caz de incendiu, este evacuat permitand accesul la sprinklere

– combinate, caz in care tubulatura de serviciu este umpluta cu apa, in timp ce restul tubulaturilor, cu aer

– de sezon, adica in perioada calda a anului, tubulaturile sunt umplute cu apa, iar in perioda rece a anului, cu aer.

Industrial Cruman-Servicii complete in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor

Alegerea tipului de instalatie de stingere a incendiului, a substantei de stingere utilizata si valorile intensitatilor de stingere, protectie si racire, trebuie sa corespunda naturii produselor combustibile din spatiul protejat, conditiilor specifice ale incintei respective, importantei si valorii produselor protejate, tipului de constructie, si asa mai departe. Pentru ca tu sa ai accesul la solutia optima, menita sa-ti ofere siguranta de care ai nevoie, este necesar sa apelezi la un specialist in domeniu. Industrial Cruman, iti pune la dispozitie o gama diversificata de sprinklere, cu o eficienta deosebita, ce ajuta la depistarea rapida a unui foc. Printre sistemele de stingere tip sprinkler, comercializate de Industrial Cruman, se numara:

-sistem de sprinklere apa/spuma

– sistem de sprinklere apa/aer

– Sistem de sprinklere apa/apa.

Compania Industrial Cruman, numara nu mai putin de 20 de ani de experienta pe piata de profil, companie aparuta ca o necesitate, intr-o zona puternic industrializata, in domeniul ingineriei de mentenanta si reparatii industriale. Pentru a te convinge de calitatea produselor oferite, dar si de profesionalismul echipei Industrial Cruman, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in