articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Industrial Cruman: 3 metode eficiente pentru stins incendii

Industrial Cruman: 3 metode eficiente pentru stins incendii

🕔05.Nov 2013

Cele mai periculoase accidente de munca sunt cele ce presupun izbucnirea de incendii. In cadrul halelor industriale sau in desfasurarea proceselor din diverse domenii de activitate sunt utilizate substante toxice, usor inflamabile ca pot reprezenta oricand sursa unui incendiu. De aceea, in special in aceste arii de activitate trebuiesc instalate sisteme de prevenire, detectie si stingere a incendiilor. Desigur, aceste sisteme sunt recomandate si pentru utilizare personala, in cadrul propriului camin.

Daca sunteti in cautarea unor solutii optime si avantajoase ce pot fi utilizate cu succes in stingerea rapida a incediilor, evitand astfel extinderea focarului dar si limitand daunele, trebuie sa luati la cunostinta si serviciile oferite de compania Industrial Cruman. Industrial Cruman isi are sediul in Ploiesti, activitatea companiei presupunand in special in funizarea de solutii de specialitate pentru domeniul industrial. Mai mult, Industrial Cruman este furnizor specializat si de solutii de ultima generatie ce pot fi implementate pentru evitarea situatiilor de risc si accidentelor de munca.

Aceste solutii includ desigur si aparatura necesara depistarii si stingerii incendiilor. Daca doriti sa aflati care sunt cele mai des utilizate 3 metode de stingere a incendiilor, nu trebuie decat sa cititi randurile de mai jos. Solutiile prezentate sunt apreciate datorita costurilor reduse de achizitie si montaj dar si datorita eficientie cu care pot fi utilizate in vederea stingerii rapide a incendiilor.

Aceste solutii se refera la hidrantii de apa. Industrial Cruman comercializeaza trei tipuri de hidranti de apa, si anume: supraterani, subterani sau portabili. Scopul acestor hidranti este acela de a stinge rapid focarele de incendii existente dar modul de instalare difera. Astfel, hidrantul suprateran se va racorda la reteaua de apa potabila iar la acestia se racordeaza furtunele de refulare sau motopompele unitatilor de pompieri sau de personalul autorizat. In cazul hidrantului subteran, montajul se va realiza prin ingroparea hidrantului la o adancime variabila in functie de conditiile climatice ale zonei si se racordeaza la conducte produse din diferite materiale (fonta, otel). In ceea ce priveste hidrantul portabil, acesta se poate atasa rapid la hidrantii subterani pentru a extinde posibilitatile de atac ale incendiului.

Hidrantii sunt poate cele mai utilizate solutii pentru stingerea incendiilor in toate lumea. Acestia sunt utilizati de pompieri dar si de cei ce doresc sa actioneze prompt in limitarea daunelor si izolarea focarelor pana la interventia personalului autorizat. Hidrantii se pot instala cu usurinta, aproape in orice zone, indiferent de locatie. Mai mult, utilizarea hidrantilor se face extrem de usor si rapid sistemele de conexiune instalate fiind special concepute pentru a eficientiza interventia in caz de incendiu.

Asadar, in cazul in care doriti achizitionarea de hidranti de apa Industrial Cruman nu trebuie decat sa comandati produsul dorit accesand platforma online a companiei. O sa puteti alege dintr-o gama variata de hidranti acestia variind in functie de marime, sau accesorii. Industrial Cruman va ofera si asistenta tehnica si ajutor in alegerea solutiilor optime, asigurand montajul si intretinerea produselor comercializate. Nu uitati, Industrial Cruman ofera si alte sisteme de prevenire a incendiilor, care impreuna cu hidrantii de apa asigura siguranta si protectia bunurilor la locul de munca sa in cadrul propriilor locuinte.

Industrial Cruman, date de contact

Str. Carpenului 32A, Ploieşti, Romania
Tel: +40 244 591598 / +40 244 595893
Fax: +40 244 597327
E-mail: office@cruman.ro / tehnic@cruman.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca