articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Indeo Auto – din pasiune pentru masina ta

Indeo Auto – din pasiune pentru masina ta

🕔19.Jun 2013

Sunteti in cautarea unui service auto pentru a repara o anumita problema a masinii dumneavoastra? Vreti sa va faceti revizia sau schimbul de ulei pentru autoturismul dumneavoastra si nu stiti unde? Compania Indeo Auto reprezinta alegerea perfecta.

Cu ce se ocupa firma bucuresteana Indeo Auto si care sunt beneficiile clientilor de pe urma colaborarii cu dumnealor?

Firma Indeo Auto a fost infiintata in anul 2006 avand ca principal scop vanzarea diferitelor piese auto. In timp, compania s-a dezvoltat, in momentul de fata activand si ca service auto. Ce servicii principale presteaza compania Indeo Auto in materie de reparatii si ingrijire autoturisme? Fie ca aveti nevoie de schimb de ulei, filtre sau alte lichide sau pentru verificarea principalelor sisteme ale unui autoturism (franare, directie, distributie etc.), service-ul auto Indeo reprezinta solutia ideala. Spre deosebire de alte service-uri auto, Indeo poate schimba uleiul de distributie atat pentru cutiile de viteze manuale, dar si pentru cele automate.

Magazinul de piese auto al companiei Indeo Auto ofera clientilor numai produse de calitate de la producatori de top din acest domeniu. In cadrul gamei de produse veti gasi elemente de caroserie, piese electrice, stergatoare de parbriz, consumabile (filtre, uleiuri si diferiti lubrifianti), bujii cu scanteie pentru benzina si incandescente pentru Diesel, articulatii, rulmenti, planetare, kituri de distributie, ambreiaje si lista poate continua. Practic, indiferent ce masina ati avea si ce piesa v-ar trebui, compania Indeo Auto v-o poate aduce in cel mai scurt timp posibil, la un pret foarte avantajos.

In continuare vom discuta despre schimbul de ulei al autoturismelor si vom vedea cat de important este acest proces pentru buna functionare a masinii dumneavoastra.

Este dificil de estimat care este pretul unui schimb de ulei, deoarece, in general, acesta se face ca parte a unei revizii complete. Aceasta include in general verificarea nivelului si completarea, daca este necesar, si a altor fluide. Schimbul de ulei se face in functie de recomandarile producatorului masinii, dar se face fie la un anumit numar de kilometri parcursi, fie dupa o anumita perioada de timp (1-2 ani). Este foarte important sa folositi gradul si standardul de ulei recomandat de producatorul masinii dumneavoastra.

Extrem de important este sa nu neglijati aceste termene, deoarece prin nerespectarea lor riscati ca masina dumneavoastra sa fie predispusa unor defectiuni grave precum: uzura motorului, scaderea presiunii uleiului si cresterea consumului de combustibil.

Echipa service-ului auto Indeo este avizata sa va ajute in prevenirea unor astfel de situatii si v-a pregatit cateva pachete de servicii de revizie foarte utile si accesibile, din punct de vedere financiar, dedicate celor mai cunoscute marci de autoturisme: Opel, Ford, Skoda, Fiat, Audi, Renault, Dacia – Renault etc. Daca masina dumneavoastra nu se incadreaza in aceste marci, nu va faceti griji! Profesionistii firmei pot executa lucrari de revizii ulei personalizate si pentru alte tipuri de autoturisme.

Date de contact:

Denumirea firmei: Indeo Auto;

Numar de telefon: 0758 117 866.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se