articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Indeo Auto – din pasiune pentru masina ta

Indeo Auto – din pasiune pentru masina ta

🕔12.Aug 2013

Aveti probleme cu masina si nu stiti la ce service auto sa mergeti, astfel incat sa rezolvati problema rapid si ieftin? Vreti sa faceti schimbul de ulei al autoturismului dumneavoastra? Doriti sa cumparati o masina second – hand, dar in prealabil vreti sa o puneti pe un tester autorizat si nu stiti la cine sa apelati? Foarte simplu! Pentru toate aceste intrebari exista un singur raspuns: Indeo Auto. Compania bucuresteana pune la dispozitia clientilor sai atelierul dumnealor specializat in service-ul auto, atelier in care lucreaza mecanici calificati, cu experienta bogata in acest domeniu de activitate.

Firma a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal scop vanzarea de piese auto. Odata cu trecerea timpului, dumnealor au deschis si un service auto. Serviciile principale oferite clientilor in materie de service auto sunt urmatoarele:

  • Schimbarea uleiului si a filtrelor. Uleiul trebuie schimbat periodic, de oarece, acesta, o data cu trecerea timpului si cu rodajul masinii ajunge sa se uzeze, devenind inutil neputand sa-si atinga scopurile: ungerea si racirea motorului;
  • Revizie frana. Sistemul de franare este unul dintre cele mai importante sisteme ale masinii, iar daca sesizati ca acesta nu merge in parametrii optimi, de urgenta ar trebui sa vizitati specialistii firmei Indeo Auto, din Bucuresti. Dumnealor vor remedia problema imediat, iar, atat dumneavoastra, cat si participantii la trafic, veti putea circula in siguranta. Oferta companiei bucurestene este structurata in mai multe pachete, astfel ca daca veti achizitiona unul dintre aceste pachete, veti primi si discurile de frana. In cadrul acestui sistem, cele mai multe probleme apar la placutele de frana si la lichidul de frana;
  • Schimbarea uleiului de la cutia de viteze, fie ea manuala sau automata. Acest aspect este foarte important, mai ales in cazul cutiilor de viteze automate. De cele mai multe ori acestea vin din standard cu ulei ce ar trebui sa isi pastreze caracteristicile tehnice o viata intreaga, insa, din diferite motive, cutia poate pierde ulei. In acest caz, specialistii Indeo Auto vor veni in ajutorul dumneavoastra oferindu-va pachet service auto – revizie ulei distributie;
  • Diagnoza auto este o verificare amanuntita a sistemelor electrice si electronice ale autoturismului dumneavoastra, urmata mai apoi de interpretarea si stergerea erorilor stocate in computerul de bord. Realizarea acestei diagnoze se face cu ajutorul laptopului si a unui software special creat pentru aceasta activitate.

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile ce pot fi oferite clientilor care au probleme cu autoturismul propriu.

Specialistii firmei au o bogata experienta in spate si sunt intotdeauna pregatiti sa intervina, indiferent de situatie, pentru a va ajuta in rezolvarea situatiilor pe care le intampinati. Orice problema legata de partea mecanica a masinii dumneavoastra poate fi rezolata de specialistii service-ului auto Indeo. Nu mai stati pe ganduri si apelati de indata la serviciile firmei bucurestene. Masina dumneavoastra va fi repusa pe roti in cel mai scurt timp cu putinta, la un pret foarte avantajos.

Date de contact:

Denumirea firmei: Indeo Auto;

Numar de telefon: 0758 117 866

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din