articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
InchirieriCamionete.ro: Transporta marfa rapid si eficient indiferent de situatie

InchirieriCamionete.ro: Transporta marfa rapid si eficient indiferent de situatie

🕔22.Dec 2013

Pentru a transporta marfa sau colete, aveti nevoie de servicii si mijloace adecvate. Aceste mijloace presupun, desigur, autoutilitare prin intermediul carora se realizeaza transportul in cauza. Indiferent de marfa pe care trebuie sa o livrati partenerilor dumneavoastra de afaceri, compania InchirieriCamionete.ro va sta la dispozitie cu servicii de calitate si preturi avantajoase.

Aceste servicii pot fi solicitate indiferent de localitatea de unde doriti sa fie ridicata marfa dumneavoastra. Astfel, o echipa a companiei Inchirieri Camionete se va deplasa la fata locului, va ridica marfa indicata iar mai apoi o va transporta la destinatia indicatata de client. Mai mult, serviciile de transport marfa se pot solicita indiferent de zona in care trebuie livrata incarcatura respectiva. Inchirieri Camionete asigura transport sigur si rapid atat in tara, cat si in strainatate prin intermediul unor autoutilitare dotate corespunzator.

Aceste autoutilitare pot fi inchiriate de orice doritor pentru transport de marfa, produse sau colete. Serviciile de inchiriere autoutilitare puse la dispozitia dumneavoastra de compania Inchirieri Camionete includ si soferul atestat si experimentat, ceea ce inseamna ca nu o sa fiti nevoit sa va asigurati serviciile unui sofer ulterior. Acest sofer va alege ruta cea mai sigura si rapida prin care sa realizeze transportul cu care a fost insarcinat, acesta raspunzand atat pentru succesele obtinute cat si pentru eventualele probleme aparute.

InchirieriCamionete.ro va sta la dispozitie cu 4 autoutilitare marca Ford Tranzit ce sunt prevazute cu lift in spate pentru a facilita incarcarea si descarcarea produselor sau a marfii. Aceste autoutilitare pot circula si in interiorul oraselor datorita incadrarii in limita de tonaj prevazuta, astfel nu sunt restrictii de niciun fel. De aceea transportul dumneavoastra se va duce la bun sfarsit intr-un mod rapid, respectandu-se toate termenele specificate de fiecare beneficiar in parte.

Compania detine documentatia necesara transportului de marfa international, transport ce se va realiza prin intermediul autoutilitarelor amintite mai sus. Autovehiculele sunt noi, dotate cu sistem de urmarire GPS (se pot obtine date in timp real referitoare la pozitia autoutilitarei, starea marfii, durata pana la destinatie, viteza de deplasare si asa mai departe), si toate inspectiile tehnice la zi. Aceste masini pot face fata cu brio oricaror situatii indiferent de starea carosabilului, de conditiile de trafic sau cele meteorologice.

Tarifele solicitate pentru inchirierea autoutilitarelor sunt accesibile si avantajoase; aceste preturi variaza in functie de anumite criterii precum: distanta pana la destinatie, distanta pana la ridicarea marfii, numarul de autoutilitare necesare, natura produselor ce trebuie transportate, conditiile de transport si asa mai departe. Puteti obtine un pret exact prin utilizarea datelor de contact ce sunt disponibile in subsolul acestui articol. Personalul Inchirieri Camionete va asteapta cu asistenta tehnica de specialitate, ajutor in luarea deciziilor, informatii precise, raspunsuri clare la intrebari si multe altele. Aceleasi informatii si nu numai pot fi regasite rapid si usor si prin accesarea site-ului oficial al companiei.

Inchirieri Camionete, date de contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro

Suna la Telefon fix: 031-8017334 Telefoane mobile: 0722- 608669 0745-281829 si 0765-316460

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică