articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inchirieri autoutilitara 3,5 tone prin intermediul Transportsigur.ro!

Inchirieri autoutilitara 3,5 tone prin intermediul Transportsigur.ro!

🕔16.Jul 2014

autoutilitare_32Daca ai nevoie de o autoutilitara de 3,5 tone pentru o perioada scurta de timp, compania transportsigur.ro ofera servicii de inchirieri autoutiliara 3,5 tone la preturi convenabile. Autovehiculele sunt noi, rapide, fiabile, extrem de sigure si dotate corespunzator pentru orice tip de transport marfa. Transportsigur.ro iti pune la dispozitie serviciul inchirieri autoutilitare 3,5 tone, un serviciu adaptat tuturor necesitatilor tale. Prin intermediul acestei companii, mutarea mobilei sau transportul marfurilor se va desfasura in cele mai sigure si prompte conditii, prin inchirieri autoutilitara 3,5 tone.

Firma dispune de un parc auto diversificat, astfel ca poti inchiria autoutilitare de marca, recunoscute pentru fiabilitatea lor. Fie ca este vorba de transport intern sau international, autoutilitarele sunt puternice si fiabile, si dotate cu toate accesoriile necesare pentru ca bunurile sa fie transportate in siguranta, chiar si dincolo de granitele tarii. Compania transportsigur.ro reuseste sa raspunda cu succes oricarei provocari si sa se adapteze exigentelor existente. Inchirierea autoutilitarelor poate fi efectuata atat de persoane fizice, cat si juridice la cele mai convenabile tarife.

Inchirieri autoutilitare 3,5 tone avantajoase!

Gratie acestor autoutilitare de 3,5 tone, mutarea si relocarea marfurilor se face rapid, cu minimum de efort. In plus, avantajul acestor autovehicule il reprezinta dotarea lor cu lift in spate, un accesoriu deosebit de eficient. Acest lift faciliteaza manipularile si garanteaza siguranta obiectelor transportate. In acest mod, vei putea incarca si descarca cu usurinta marfurile grele, iar cele fragile vor ajunge la destinatie intacte, fara accidente sau modificari mecanice. Autoutilitarele indeplinesc toate conditiile tehnice pentru a putea circula pe drumurile din Romania sau pe cele din Europa. Mai mult, masinile sunt echipate corespunzator pentru a evita dificultatile tehnice pe durata transportului. Autoutilitarele se pot deplasa in toate zonele urbane si nu suporta restrictionari de viteza in trafic.

Se poate opta pentru diferite perioade de inchiriere, fie ca este vorba de o zi sau cateva saptamani, in functie de necesitatile fiecarui client si de lungimea traseului care urmeaza sa fie parcurs. Profesionalismul cu care lucreaza compania isi spune cuvantul in fiecare colaborare pe care o incheie. Transportsigur.ro iti ofera autoutilitare de marca, ingrijite si curate, cu ajutorul carora sa te poti bucura de un transport sigur, bine organizat si foarte rapid. In plus, autoutilitarele sunt dotate corespunzator si verificate pentru a nu intampina dificultati in timpul transportului atat pe drumurile din Romania, cat si pe autostrazile din Europa.

Cine ofera inchirieri autoutilitara 3,5 tone?

Infiintata in Bucuresti, compania Transportsigur.ro ofera servicii de calitate si profesionalism desavarsit in efectuarea acestora. Obiectivul companiei este de a oferi solutii eficiente in functie de necesitatile clientilor, tarife competitive si servicii optime de transport. Echipa calificata si cu experienta in domeniu trateaza cu maxima seriozitate fiecare solicitare si incearca sa depaseasca asteptarile clientilor. Pe langa servicii de calitate, firma asigura promptitudine, seriozitate si flexibilitate. Echipa raspunde cu succes tuturor provocarilor, fie ca este vorba de operatiuni mici ori de transporturi mari ce presupun o responsabilitate deosebita si atentie pentru fiecare detaliu in parte. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Transportsigur.ro.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@transportsigur.ro

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de