articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inchirieri auto Bucuresti pe toata perioada verii

Inchirieri auto Bucuresti pe toata perioada verii

🕔17.Jul 2015

Inchiriaza romanii masini? Poate ca in urma cu 10 ani acest serviciu era aproape necunoscut pe piata din Romania, insa astazi tot mai multe persoane iau in considerare si aceasta optiune, cel putin pentru capitala, unde inchirieri auto Bucuresti este un serviciu foarte cautat.

Inchirieri auto Bucuresti este extrem de cautat in special pe perioada verii

 

Domeniul de rent a car in Bucuresti a cunoscut o adevarata explozie in ultimii ani, atat datorita faptului ca serviciile sunt prestate de catre profesionisti, cat si varietatii impresionante de masini care-ti sunt puse la dispozitie ca si client, masini mici, masini mari, masini de teren, masini de lux, toate la preturi de inchiriere dintre cele mai atragatoare.

Care sunt cei mai fideli clienti inchirieri auto Bucuresti? Oamenii de afaceri, desigur, in special cei care se afla in trecere prin capitala. Acestia au nevoie de un mijloc eficient de deplasare prin Bucuresti, astfel incat sa ajunga la intalnirile de afaceri importante fara stres, fara nervi si, mai ales, fara sa intarzie. Statisticile ne arata ca un procent de 70% dintre turistii care inchiriaza masini in Bucuresti sunt oameni de afaceri.

De ce apeleaza turistii, din orice categorie ar face parte – de afaceri sau de placere – la inchirieri auto Bucuresti? Deoarece, in primul rand, acest gen de servicii sunt eficiente. Nu trebuie sa vina cu masina personala pana in Bucuresti supunandu-se la un drum lung si obositor – poti opta pentru tren, varianta vagon de dormit si calatoresti lejer -, iar prin capitala nu se vad nevoiti sa foloseasca mijloacele de transport in comun care au o multime de dezavantaje pe care le cunosti si tu, deci nu trebuie sa le mai enumeram.

Clar, nu sunt dintre cele mai ieftine posibilitati, insa inchirieri auto Bucuresti iti ofera numeroase alte avantaje care compenseaza pretul. In plus, daca gasesti un partener de incredere, precum Autorom Rent te vei bucra si de oferte foarte avantajoase ca pret.

Cand te poti bucura de aceste oferte de inchirieri auto Bucuresti? Pe tot parcursul anului, chiar si pe perioada verii cand toata lumea pleaca in vacanta, in concedii sau cand ai de rezolvat treburi urgente in capitala.

Autorom Rent iti ofera inchirieri auto Bucuresti la preturi foarte atragatoare

 

Indiferent ca esti turist sau ca esti om de afaceri, ca esti in vacanta sau ca ti-ai luat un weekend liber pentru a veni la un concert in capitala, inchirieri auto Bucuresti este serviciul de care si tu ai nevoie.

Cine-ti inchiriaza masini pe a caror siguranta te poti baza la orice ora? Autorom Rent, o echipa din Bucuresti, care leaga parteneriate de scurta sau de lunga durata cu persoane fizice si chiar cu diferite companii.

Vii cu avionul? Autorom Rent iti aduce masina la aeroport, iar tu nu ai de facut decat sa pornesti la drum. De asemenea, masinile pot fi predate oriunde in tara, in functie de nevoile tale. In plus, fiecare masina este dotata corespunzator, de la GPS pana la asigurari si taxe de drum incluse. Vrei un Chevrolet Aveo? Ai nevoie de o Skoda sau un BMW? Autorom Rent te imbie cu oferte dintre cele mai interesante!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Autorom Rent? Pentru detalii si inchirieri, suna la numarul 0767-449.666.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.