articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inchiriere de masini

Inchiriere de masini

🕔09.Jul 2015

Daca te gandesti sa faci o excursie in viitorul aproiat si vrei sa iti lasi masina acasa sau pur si simplu in momentul de fata masina ta nu functioneaza si trebuie sa faci o delegatie de urgenta, mai exista o solutie simpla, poti inchiria o masina de la unul din centrele autorizate pentru inchirieri masini. Inchirierea de masini este foarte utila si in cazul in care aveti o intalnire de afaceri sau o intalnire cu vechii colegi si doresti sa faci o impresie buna, sa-ti creezi o imagine buna in fata celor din jur.

In ultimii ani tot mai multi oameni apeleaza la aceste servicii, numarul firmelor ce ofera masini spre inchiriere crescand foarte mult.

Avantajele inchirierii de masini

Avantajele tale cand inchiriezi o masina sunt intr-un numar considerabil: poti alege atat data in care doresti sa inchiriezi masina cat si locul, incat masina iti va fii adusa la locul dorit.

Alt avantaj adus de inchirierea unei masini este faptul ca poti alege modelul preferat si culoarea preferata incat poti conduce masina visurilor tale.

Tarifele pentru inchirierea unei masini variaza in functie de facilitatile acesteia si de dotarile masinii. Tarifele cresc in functie de puterea motorului, in functie de firma, etc.

Ce trebuie sa stii despre inchirierea masinilor

Cand vrei sa inchiriezi o masina sa fii atent mereu ca firma de la care doriti sa faceti achizitia sa fie o firma autorizata in domeniu pentru a evita eventualele neplaceri. Cel mai simplu si usor este sa inchiriati autovehiculul cu ajutorul site-urilor web, noi va recomandam site-ul urmator pentru siguranta dumneavoastra inchirieri-masini.ro acest site oferind serviciul de inchiriere masini in cadrul orasului Bucuresti. Aceasta este una din cele mai profesionaliste firme din Bucuresti, ofera o gama foarte larga de masini la preturi foarte accesibile.

Simplu si rapid?!

Puteti accesa site-ul pe care vi l-am lasat anterior pentru a vizualiza gama larga de masini disponibile si preturile avantajoase. Si mai simplu puteti suna la numarul de telefon afisat +4 0762 135 800.

Oferta firmelor de inchiriere masini

Masinile sunt livrate la orice ora din zi sau noapte in orice loc, poti alege o asigurare Full Casco pentru a evita neplacerile ce se produc in trafic, Preturi avantajoase incepand chiar de la 21 de euro / zi. Alte facilitati ar fi : numarul de kilometri nelimitat, asistenta rutiera non stop, suport clienti non stop, RCA, livrarea si returnarea sunt gratuite in orasele de sediu al firmei, schimbarea masinii in cazul in care s-au produs neplaceri este gratuita, spalarea masinii la livrare si returnare este gratuita, tarife transparente.

Daca toresti sa fii tratat in conditii si mai bune si doresti si un sofer personal pentru masina tot ce trebuie sa faci este sa achiti o plata separata pentru sofer, aceasta fiind separata fata de plata pentru masina.

Firma de inchiriere de masini ofera si imputerniciri pentru transportul extern, in afara tarii.

Firma respectiva te va ajuta si in alegerea modelului de masina, oferindu-ti sfaturi ajutatoare pentru a alege marca perfecta pentru tine.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim