articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Incalzeste-ti caminul cu sobele cu peleti de la RIGORINSTAL!

Incalzeste-ti caminul cu sobele cu peleti de la RIGORINSTAL!

🕔23.Oct 2013

Mai avem putin si iarna ne va bate iar la usa,aducandu-ne zapada, ciocolata calda, vin fiert si, ei bine… frig. Fiecare dintre noi a simtit acel sentiment de bucurie si relaxare cand, in sfarsit, dupa o zi lunga petrecuta in frigul de afara, ajungem acasa la caldura. In acelasi timp, cu siguranta ai avut ocazia sa simti si sentimentul de deznadejde in momentul in care ai primit factura la caldura.

In anotimpurile reci, preturile pentru combustibili cresc semnificativ si te aflii in pozitia in care trebuie sa scoti din buzunar ceva mai multi bani decat in restul anului, pentru a beneficia de comfort. Gazul, petrolul, carbunele si lemnul devin mai scumpe pe zi ce trece si singura metoda prin care ai putea economisi ar fi sa apelezi la sistemele de incalzire tot mai rar. Vestea buna este ca ai totusi o alternativa, si anume sobele cu peleti Rigorinstal.

Ce sunt sobele cu peleti?

Sobele cu peleti sunt sisteme de incalzire ce folosesc peletii din lemn drept combustibil. Peletii sunt rezultatul unui proces de prelucrare al lemnului in urma caruia umiditatea este inlaturata pentru a asigura o combustie buna si o putere calorica mare.

Care sunt avantajele unei sobe cu peleti Rigorinstal?

In primul rand, sumele de bani cheltuite pentru incalzirea locuintei tale vor scadea semnificativ.considerand ca peletii sunt cea mai ieftina forma de combustibil (4.08 RON / kWh, in comparatie cu gazul – 7,08 RON / kWh, carbunele – 10,05 RON/ kWh sau lemnul – 17.98 RON/ kWh ). In plus, consumul este mai scazut, in timp ce capacitatea de incalzire este mai mare decat in cazul sobelor obisnuite. In momentul arderii, marea majoritate a caldurii este extrasa din pelete, de aici rezultand o foarte mare eficienta calorica.

In al doilea rand, sobele cu peleti Rigorinstal sunt foarte usor de instalat si de utilizat. Soba este dotata cu un panou de comanda  cu ajutorul careia vei putea programa momentul aprinderii si stingerii focului si vei putea regal temperatura. In momentul in care se atinge temperatura pe care ai setat-o, senzorul de temperatura va trimite un semnal iar alimentarea cu peleti se va opri; totusi, flacara va ramane aprinsa.

Un alt avantaj al sobelor cu peleti Rigorinstal este ca peletii sunt materiale ce nu dauneaza mediului inconjurator, fiind ecologici. Mai mult decat atat, sobele cu peleti Rigorinstal iti sunt puse la dispozitie in diverse modele, avand un aspect  elegant si modern, fiind potrivite oricarei locuinte. Vei avea ocazia sa alegi intre sobe confectionate din ceramica si/sau otel si vei putea alege culoarea preferata dintr-o gama diversificata de nuante. Sobele cu peleti Rigorinstal confera un aspect estetic deosebit locuintei tale, putand fi amplasate langa orice tip de mobilier.

Firma Rigorinstal iti ofera garantia calitatii, dupa cei peste 20 de ani de experienta in domeniu. Pe langa sobe cu peleti, Rigorinstal iti ofera si centrale termice, boilere, cazane cu peleti, aer conditionat, radiatoare, pompe de caldura, panouri solare, sobe si multe altele.

Iti doresti ca iarna care vine sa nu mai simti frigul, insa vrei sa cheltuiesti mai putin decat in mod normal? Alege sobele cu peleti de la Rigorinstal! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Breaza, str. 23 August, nr. 78

Telefon / Fax :  0244-347349

E-mail : office@rigorinstal.ro

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,