articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Incaltaminte protectie

Incaltaminte protectie

🕔10.Jul 2016

Exista numeroase meserii in care cei care lucreaza se expun unor riscuri, uneori foarte mari. Pentru toate acestea se impune folosirea de incaltaminte protectie pentru a evita producerea unor accidente si pentru a fi in siguranta pe toata durata orelor de munca. Printre domeniile in care se utilizeaza incaltaminte protectie se numara: industria medicala, farmaceutica, cea electrotehnica, paza si protectie, al instalatiilor etc. Pentru tot ice interesati sa isi achizitioneze incaltaminte protectie, magazinul online Mabo Invest vine in intampinare cu cele mai bune produse la preturi care sunt de fiecare data avantajoase.

Sunteti curiosi sa aflati mai multe despre Mabo Invest?

Mabo Invest este o firma din municipiul Iasi, care se ocupa cu importarea si distribuirea prin intermediul site-ului maboinvest.ro de produse variate din urmatoarele game:

  • echipamente detectie alcool si noxe
  • echipamente protectie respiratorie
  • echipamente de lucru si protectie
  • echipamente dotare ambarcatiuni

Mai puteti cumpara articole prim ajutor, pentru protectia capului, incaltaminte protectie, antifoane, semnalizare rutiera etc.

Care sunt tipurile de incaltaminte protectie pe care le puteti cumpara prin intermediul firmei Mabo Invest?

Mabo Invest isi propune sa va ofere incaltaminte protectie de cea mai buna calitate, pentru o siguranta maxima la serviciu. Astfel, puteti cumpara: pantofi, bocanci, cizme protectie, cizme electroizolante, incaltaminte ESD, sandale protectie si diverse accesorii. Iata cateva produse din categoria incaltaminte protectie pe care le gasiti pe site-ul maboinvest.ro

Pantofi de protectie Cupra S1P– au bombeu metalic si lamella antiperforatie metalica. Au urmatoarele caracteristici:captuseala aerate, brant interior respirabil, antistatic, antibacterian, absoarbe umiditatea, talpa este din poliuretan cu dubla densitate

Cizma de lucru Lavoro Black– confera protectie apa-noroi, sunt inalte si realizate din PVC. Captuseala este din material textil si sunt foarte utile pentru protectie impotriva apei, uleiurilor, acizilor, produselor petroliere etc.

Sandale protectie Cairo S1P- au bombeu metalic si lamella antiperforatie metalica; au urmatoarele caracteristici: captuseala textila, talpa este poliuretan dubla densitate, fetele sunt piele velur cu perforatii.

Pantof de protectie ESD Top Derby- au bombeu metalic, confera protectie antielectrostatica. Se foloseste pentru zonele cu restrictie si protectie ESD. Talpa este din poliuretan special EPA, iar captuseala din material textil.

Saboti de protectie Roslyn Negru-  se folosesc pentru industria alimentara si cea farmaceutica; talpa este realizata din poliuretan, au bombeu metalic si brant cu perforatii.

Bocanci de protectie Firsty High S1P– au bombeu metalic si lamela antiperforatie, talpa este realizata din poliuretan dubla densitate, antistatica, fiind rezistenta la combustibili, uleiuri si avand proprietatea de a rezista la caldura de contact pana la 110 grade Celsius.

Alegeti Mabo Invest pentru a cumpara incaltaminte protectie

In cazul in care oferta acestui magazine online vi se pare atractiva, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa comandati online produsele de care aveti nevoie si in cel mai scurt timp aceste va vor fi livrate oriunde in tara. Apelati cu incredere la aceasta firma din Iasi, pentru a putea fi in orice clipa in siguranta. Cu incaltaminte protectie oferita de Mabo Invest orele petrecute la serviciu nu mai reprezinta un pericol, acum puteti lucra linistiti.