articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Incaltaminte second hand vs. incaltaminte noua

Incaltaminte second hand vs. incaltaminte noua

🕔25.Aug 2014

Una dintre marile dileme ale secolului XXI in materie de fashion se invarte in jurul intrebarii: a purta sau a nu purta incaltaminte second hand?

Desigur, oamenii s-au impartit in 2 tabere mari si late: o tabara este impotriva acestui gen de incaltaminte, considerand ca nu este igienic sa incalti ceva “la mana a doua”, pe cand cealalta tabara afirma ca igiena nu are nimic a face cu incaltamintea second hand atata timp cat ai achizitionat-o de la depozite si magazine serioase, care respecta toate standardele de calitate si igiena impuse in acest domeniu de activitate. Acestea fiind puse pe masa, tu ce alegi: incaltaminte noua sau incaltaminte second hand? De ce?

Noi am ajuns la concluzia ca incaltamintea second hand este mai rentabila din multe puncte de vedere, nu ca am fi partasi la vreo campanie de sustinere a acestui gen de incaltaminte, ci deoarece convingerile ne vin dintr-un contact direct si nemijlocit.

Avantaje incaltaminte second hand

Daca vei indrazni sa intri intr-un magazin sau intr-un depozit ce vinde incaltaminte second hand, vei ramane surprins nu numai de varietatea de modele pe care ti le pune la dispozitie, ci si de pretul lor mai mult decat accesibil, tinand cont ca majoritatea produselor sunt de firma. Da, am zis bine, incaltamintea second hand este, in mare parte, de firma.

Trebuie sa recunoastem ca strainii – incaltamintea second hand este importata din tari precum Germania, Austria, Anglia, Spania sau Italia – nu poarta foarte multi ani o pereche de pantofi. Maxim un an. Apoi se plictisesc sau acestia se demodeaza si-si cumpara altii noi. In aceste conditii, pantofii nu s-au uzat, ba chiar sunt in stare aproape impecabila, deoarece neamtul, ca exemplu, nu avea in dotare doar acesti pantofi, ci inca alte cateva perechi, pe care le schimba intre ele in functie de imbracaminte si evenimente. Si atunci, de ce nu ar fi buni acesti pantofi in continuare?

Poate ca orgoliul te opreste in a-i cumpara, ideea ca si tu meriti incaltaminte noua. Insa problema nu se pune asa. In Romania, din pacate, calitatea lasa de dorit, indiferent ca vorbim despre haine noi, incaltaminte noua sau mancare. O incaltaminte nou-nouta, dar no-name, din Romania, si o incaltaminte second hand, dar de marca, din Germania, poate fi mult sub nivelul asteptarilor tale de la un produs nou.

Deci, pe scurt, incaltamintea second hand are urmatoarele avantaje:

– este de firma;

– este avantajoasa ca si pret;

– este de calitate;

– rezista foarte multi ani;

– adesea, este ca si noua;

– gasesti fel si fel de modele, marimi si culori, incaltaminte pentru barbati, femei sau copii;

– daca o cumperi din magazine specializate, esti sigur ca ai parte de incaltaminte igienizata, perfect curata si “sanatoasa”.

De unde cumpar incaltaminte second hand?

Daca esti din judetul Covasna, ai noroc. Poti cumpara incaltaminte second hand de la Depozitul de imbracaminte si incaltaminte second hand din localitatea Ariusd.

Aspectul estetic al acesti tip de incaltaminte este deosebit, vorbim despre calitate, rezistenta, preturi bune, negociabile si transport gratuit, din partea firmei. Tu ce mai astepti?

Daca vrei sa ai parte de calitate si preturi accesibile, alege incaltaminte second hand de la Depozit de imbracaminte si incaltaminte second hand. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Depozit de imbracaminte si incaltaminte second hand? Pentru detalii, suna la numarul 0745-979.791.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori