articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imprumut IFN

Imprumut IFN

🕔03.Aug 2016

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de unele IFN-uri mai ales pentru persoanele la care poate apare neplacuta situatie de a ramane pentru zile multe pana cand iau salariu, fara sa mai aiba bani.

Presupun ca orice om s-a intalnit o data in viata macar cu o astfel de provocare. Conjuncturi de felul acesta iau nastere in general din cauza aparitiei diverselor cheltuieli neprevazute, al incidentelor sau  darorita anumitor oportunitati care nu trebuie ratate deloc dar care pentru a beneficia de ele, trebuie sa avem bani cash, rapid.

Cei mai multi rezolva situatiile de acest fel facand imprumuturi la prieteni sau la rude, insa se intampla de multe ori ca sursa imprumuturilor ce e una fara nici un fel de dobanda, sa epuizeze.

In acest caz ce poate aprea oricand, nu avem incotro, trebuie sa vedem de unde mai putem face rost de acei bani, rapid. Daca e vorba de niste sume micute, adica de ordiul a unor sute de lei, atunci trebuie sa ne gandim sa apelam pentru asta la banci. Ele nu acorda imprumuturi ce sunt atat de mici si deasemenea nici nu se vor misca prea rapid in acordarea unui imprumut. Asa ca pana reusim sa luam de la ei banii, deja probabil am cheltuit inclusiv salariul urmator. In acest caz, ce ne ramane sa facem este ca imediat sa apelam la o varianta a unui imprumut IFN, un credit rapid pe care il putem obtine fara probleme, pana la salariu.

Da, este adevarat ca aceste credite sunt ceva mai scumpe, uneori sunt considerate a fi oripilant de scumpe, insa in acelasi timp ele sunt si obtinute foarte rapid.Oricum, aceste notiuni cum sunt cea de ,,scump” sunt oarecum relative.

Un credit rapid de acest fel, obtinut pana la salariu este unul scump daca il comparam cu un credit bancar, sau daca il vom comparam cu imprumutul pe care puteam sa il primim de la prieteni, acesta fiind in majoritatea cazurilor, unul gratuit. Dar, atunci cand nu avem alte variante, solutii, sigur un imprumut IFN rapid, pana cand luam primul salariu, va fi cel mai bun.

Costul pe care il au imprumuturile

Putem sa ne imaginam faptul ca trecem printr-o provocare din punct de vedere financiar si avem urgent nevoie de circa 1000 de lei in mod urgent, pentru ca s-a stricat de exemplu o centrala termica facuta in mijlocul iernii si urgent trebuie sa o reparam. Fireste, putem astepta sa luam salariul urmator  si apoi sa reparam centrala, numai ca putem fi sigur ca este foarte neplacut sa traim la temperaturi care sunt de cateva grade, sa incalzim apa pentru a ne putea spala.

Riscam si noi si familia noastre sa racim, si in acest caz, costul spitalizarii, al medicamentelor plus banii pierduti pentru ca nu lucram nu sunt deloc putini si reprezinta niste pagube care sunt considerabile. Creditul rapid pe care il putem obtine pana la salariu o sa ne coste ceva, dar rezolvam macar problema in mod rapis si vom avea parte si de confort.

Cititi mai multe pe www.concordiacapital.ro.