articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

🕔20.Jun 2015

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile de marcare si codificare specifice industriei in care va desfasurati activitatea. Parteneriatele pe care le-a dezvoltat in decursul timpului sunt cu clienti din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor, produselor industriale, imprimante etichete si nu numai.

Scopul acestei companii este de a imbunatati productivitatea clientilor, oferindu-le solutii eficiente si customizate, care sa le aduca satisfactie maxima. In acelasi timp, ei doresc sa protejeze si sa dezvolte brandurile pe care le detineti si sa va ofere sprijin real in fata tendintelor si reglementarilor din industrie.

Produsele oferite spre vanzare sunt la un raport optim cost-performanta si sunt sofisticate din punct de vedere tehnologic, avand o durata de exploatare indelungata. Profesionalismul, seriozitatea, competenta, flexibilitatea si transparenta de care dau dovada sunt doar cateva dintre caracteristicile care ii recomanda ca fiind partenerul ideal pe care va puteti baza in orice moment.

Imprimante etichete de la Multitech

 

Imprimante etichete pe care aceasta companie le ofera spre vanzare sunt de mai multe tipuri, si anume: mobile, desktop sau industriale. In functie de aplicatiile in care doriti sa le utilizati si de bugetul de care dispuneti (cu toate ca preturile pe care le practica sunt avantajoase), le veti putea alege pe cele care se pliaza cel mai bine pe necesitatile si cerintele voastre.

Marca pe care o promoveaza este TSC, lider pe piata mondiala in domeniu, calitatea echipamentelor produse fiind dovedita cu mult timp in urma. Daca doriti sa aveti etichete termice, robuste si la preturi competitive, atunci echipamentele oferite sunt cele de care aveti nevoie.

Imprimante etichete TSC se bucura de o reputatie extraordinara avand in vedere rentabilitatea acestora, precum si performanta, durabilitatea, ergonomia si eficienta lor. Modelele comercializate sunt confortabile, usor de utilizat, capabile sa lucreze cu orice aplicatie de imprimare.

Imprimante etichete mobile

 

Achizitionand una dintre imprimante etichete mobile oferite de catre aceasta companie, veti beneficia de rentabilitatea si durabilitatea acestora.

Sunt modele confortabile, ce au o greutate redusa, un design robust, performante fiabile ce permit functionarea indelungata in comparatie cu celelalte tipuri existente pe piata, fiind capabile sa lucreze cu diverse aplicatii de imprimare mobile. Imprimantele mobile comercializate sunt proiectate pentru utilizarea in conditii dificile, atunci cand sunteti pe drum sau in spatii de vanzare cu amanuntul.

Puteti opta pentru o cutie speciala ce va asigura imprimantelor un nivel de protectie ridicat astfel incat sa poata rezista la praf, apa si sa fie functionala chiar si dupa o cadere de la inaltime.

Pentru a va putea conecta la un computer mobil sau la orice dispozitiv inteligent in scopul de a produce etichete clare si usor de citit, trebuie sa utilizati astfel de imprimante.

De asemenea, daca aveti nevoie de o imprimanta de cod de bare trebuie sa luati legatura cu specialistii acestei companii. Compania Multitech va ofera combinatia ideala de tehnologie, experienta si optiuni de asistenta, dovedindu-se a fi partenerul de care aveti nevoie in orice situatie.

Imprimarea poate fi realizata in mai multe moduri: imprimare non-contact pe baza de fluid, imprimare non-contact pe baza de cerneala, cu fascicule de lumina infrarosie conduse printr-o serie de oglinzi etc.

Pentru a va asigura de buna functionare a companiei dumneavoastra, apelati la compania Multitech pentru detalii si comenzi.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

Acces Data Media Service va ofera dispozitive de semnatura Topaz

Acces Data Media Service va ofera dispozitive de semnatura Topaz

Timpul petrecut cu rezolvarea unor chestiuni birocratice, precum rezolvarea actelor si dosarelor, realizarea semnaturii, poate

About Author