articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Implantologie: Servicii stomatologice de top la Clinica Dr. Trufas

Implantologie: Servicii stomatologice de top la Clinica Dr. Trufas

🕔23.Jun 2016

Pierderea unui dinte iti afecteaza sanatatea generala a organismului, in special psihicul are de suferit. Academia Americana de Implantologie Dentara este de parere ca doar implantologia este solutia potrivita de a inlocui un dinte lipsa si in proportie de 99% reda estetica naturala si functionalitatea acestuia. Astfel, si in Romania implantologia a devenit unul dintre acele servicii stomatologice extrem de cautate pentru care oamenii sunt dispusi sa plateasca bine numai sa se poata bucura din nou de un zambet din toata inima.

Servicii stomatologice. Ce este impantologia?

Implantologia este o ramura a stomatologiei moderne cu ajutorul careia se poate remedia problema dintilor sau a maselelor lipsa. In acest mod iti vei recapata din nou increderea in sine, te vei simti si vei arata mai fericit sau mai fericita.

Ce este implantul dentar? Acesta este un dispozitiv ce se aseamana cu un surub, este realizat din titan pur, un material extrem de bine tolerat de organism, este foarte rezistent si-ti poate inlocui cu succes dintele lipsa.

In prima faza medicul specialist iti analizeaza toate radiografiile. Daca volumul osos este insuficient, in acest caz se recurge la refacerea lui, abia apoi se realizeaza implantul dentar, o operatie de inserare care nu este dureroasa si care se realizeaza numai sub anestezie locala. Perioada de vindecare a osului este de 3-6 luni, iar abia apoi in colaborare cu laboratorul dentar specializat se vor definitiva lucrarile protetice.

De ce sa alegi totusi implantul dentar? Deoarece acesta impiedica reabsorbtia osului si-l mentin activ, iar tu vei arata mereu tanar. Eviti astfel sa slefuiesti si sa imbraci dintii vecini, compromitandu-i si pe acestia. Este o varianta mult mai buna decat protezarea mobila, care nu este nici estetica, si nici eficienta.

Cum aleg clinica potrivita pentru prestarea de servicii stomatologice?

Clinica stomatologica si medicul implantolog care se ocupa de servicii stomatologice de top se aleg in functie de 5 criterii:

  1. Cerceteaza experienta medicului specialist in prestarea de servicii stomatologice printre care se numara si implantul dentar;
  2. Asigura-te de transparenta actului medical;
  3. Trebuie sa cunosti toate detaliile cu privire la toate etapele tratamentului. Fiind bine informat nu-ti va fi frica, vei sti in permaenta ce ti se intampla, iar actul medical va decurge de la sine, fara incidente;
  4. Clinica si medicul trebuie sa utilizeze numai materiale de calitate. Doar astfel esti sigur ca ai facut o alegere buna care-ti va oferi solutii durabile in timp;
  5. Pentru implantul dentar montat trebuie sa primesti garantie daca nu primesti aceasta garantie, cel mai bine este sa te orientezi inspre alt cabinet si alt medic implantolog.

Daca vei apela la serviciile de implantologie ale Clinicii Dr. Trufas, te vei bucura garantat de servicii de top care incep cu anamneza detaliata a pacientului, continua cu analize specifice de laborator, se face apoi tomografia fragmentului osos in zona in care va fi realizat implantul, se va alege un model de studiu, iar la final se realizeaza implantul.

Pentru detalii suplimentare despre implantologie si implantul dentar, ia legatura cu echipa Clinicii Dr. Trufas din Bucuresti!