articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imperial Glass-Una dintre cele mai variate oferte in materie de usi din sticla!

Imperial Glass-Una dintre cele mai variate oferte in materie de usi din sticla!

🕔09.Oct 2015

Te-ai saturat de incaperile multe prea intunecate, cu aspect banal? Inlocuieste usile din lemn cu cele din sticla securizata si vezi diferenta. In primul rand, te vei bucura de o amenajare cu personalitate dar si de un nivel crescut de iluminare naturala. In plus, fiind vorba de sticla securizata, ai garantia unei usi de 5 ori mai rezistenta decat cea din sticla traditionala!

Usile de sticla reprezinta o alegere in voga printre toti pasionatii de amenajari inteligente, ultra-moderne si simpliste. Aceste usi pot fi montate cu succes atat in cadrul locuintelor (apartamente de bloc, vile, case de vacanta, etc.), cat si in cadrul restaurantelor, spatiilor comerciale, showroom-urilor au spatiilor de biro. Efectul este spectaculos: lumina patrunde natural in incaperi iar estetica este de inalta clasa!

Daca vrei sa te bucuri de amenajari cu stil, apeleaza la Imperial Glass si comanda din gama de usi de sticla..securizata! Poti alege intre mai multe variante constructive, printre care: usi de sticla batante, usi de sticla culisante, usi de sticla glisante si usi de sticla tip armonica, precum si pereti mobili. Elementele de feronerie utilizate sunt de inalta calitate si asigura durabilitate sistemului!

Pentru usi de sticla securizata mizeaza intodeauna pe experienta si notorietate unei firme specializate si bucura-te de avantaje!

Usi de sticla-Luminozitate si aspect contemporan!

Anul acesta a fost anul amenajarilor din sticla. Mai bine zis, anul in care sticla s-a bucurat de atentia arhitectilor si constructilor cu notorietate. Cele mai bine vandute produse din sticla raman usile de sticla, in special, cele din sticla securizata. Motivul? Asigura o estetica sofisticata, un grad ridicat de luminozitate dar si o functionalitate maxima.

Usile din sticla, cea mai in voga tendinta de amenajare!

Aspectul interor al caminului si nu numai depinde in mare masura de usile de interior.

Epoca usilor masive din lemn a apus! Astazi, tot cei care doresc sa se bucure de o amenajare atent studiata, au la dispozitie usile din sticla. Elegante, nobile si cu variante aproape nelimitate de design, usile din sticla conving prin rezistenta desavarista dar si prin versatilitatea unui produs de top!

Usile din sticla confera rafinament, deschidere si luminozitate spatiilor interioare, personalizandu-le intr-o maniera eficienta si de mare efect. In plus, acestea pot fi decorate dupa bunul plac al beneficiarului dar si in functie de decoratiunile deja prezente in camera respectiva.

Comparativ cu solutiile clasice, usile din sticla asigura un numar mai mare de avantaje, creand un spatiu mai natural, mai atractiv, mai practic.

Imperial Glass-Usi din sticla pentru incaperi mai luminoase, mai estetice!

Pentru incaperi cu un plus de utilitate dar si cu un design contemporan, alege usile de sticla din oferta Imperial Glass. Firma oradeana iti asigura accesul la tot ce ai nevoie in materie de usi de sticla.

Usile de sticla puse la dispozitie de Imperial Glass sunt confectionate din sticla securizata de calitate premium si impresioneaza atat prin aspectul deosebit, cat si prin rezistenta mecanica deosebita. Sticla securizata isi mentine aspectul clar pe toata durata utilizarii, fiind rezistenta la zgarieturi, lovituri, socuri mecanice, pete si socuri termice.

Imperial Glass  comercializeaza usi de sticla securizata la preturi corecte, ideale pentru amenajari rezidentiale, comerciale, administrative, etc. Pentru mai multe informatii acceseaza www.imperialglass.ro.