articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ima Concept – pentru o apa curata

Ima Concept – pentru o apa curata

🕔22.Oct 2013

Esti adeptul vietii sanatoase? Vrei ca tu si familia ta sa consumati doar apa de calitate, purificata si tratata la standarde europene? Ai nevoie de echipamente de tratare a apei ? In aceste situatii, cel mai bun partener iti poate fi compania Ima Concept din Bucuresti!

Firma Ima Concept se afla pe piata de profil din anul 2008, oferind clientilor si partenerilor sai de afaceri echipamente si dispozitive de tratare a apei, excelente din punct de vedere calitativ si la preturi mult mai mici decat cele ale concurentei. Astfel, apeland la produsele companiei Ima Concept ai garantia faptului ca apa pe care o bei in fiecare zi este de calitate si nu iti pune in niciun fel in pericol sanatatea si totodata neafectand functionarea instalatiilor din locuinta ta. In plus, in cazul in care ai o afacere, trebuie sa stii si ca produsele comercializate de Ima Concept sunt ideale si pentru utilizarea la nivel industrial, nu numai rezidential.

In functie de problema pe care o intampini, Ima Concept are solutia ideala obtinerea apei potabile de calitate, dupa cum urmeaza :

  • daca apa contine prea mult calcar, se recurge la dedurizarea acesteia
  • daca apa nu este lipsita de gust, de miros si de culoare, este nevoie de filtrare
  • pentru reducerea unei concentratii prea mare de minerale si obtinerea apei plate este eficienta osmoza inversa
  • daca apa are contine hidrogen sulfurat sau o cantitate prea mare de fier, este necesara desulfurarea, respectiv deferizarea apei
  • in cazult in care in apa se gasesc bacterii, acestea putand afecta foarte grav sanatatea, sterilizatoarele UV reprezinta cea mai buna solutie

Pentru fiecare dintre aceste probleme, compania bucuresteana iti ofera un pachet complet de servicii, care include asistenta la dimensionare, analiza chimica a apei, transportul, instalarea si punerea in functiune a produsului ales, service in garantie si in post-garantie, tu beneficiind si de diverse consumabile cu livrare in locatia aleasa.

Unul dintre produsele pe care firma Ima Concept ti le ofera este reprezentat de sterilizatoarele de apa UV, acestea distrugand toate bacteriile existente in apa de la robinet pe care o consumi zilnic. Sterilizatoarele functioneaza prin emiterea razelor ultraviolete, cu ajutorul unor aparate speciale, aceste raze avand capacitatea de a dezinfecta apa, prin distrugerea capacitatii de reproducere a periculoaselor microorganisme.

Folosind procedeul de sterilizare cu raze UV, nimic din proprietatile apei nu se schimba, aceasta ramanand fara gust, fara miros si fara culoare, insa mult mai sanatoasa pentru consum. In plus, actiunea este imediata, nu este necesar un recipient suplimentar. Puterea de iradiere, si deci, de curatare a apei, este data de intensitatea razelor ultraviolete folosite si de timpul de expunere la acestea, acest timp de sterilizare fiind nu doar lipsit de pericole, ci chiar indicat !

Nu mai sta pe ganduri, pune sanatatea ta si a celor dragi tie pe primul plan ! Alege chiar acum sterilizatoarele cu raze UV ale Ima Concept !

Contact :

Localitate : Bucuresti

Adresa : Calea Grivitei, numarul 51

Telefon : 0744 648 458, 0743 074 707, 0730 608 545

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,