articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ima Concept – apa este esenta vietii!

Ima Concept – apa este esenta vietii!

🕔06.Nov 2013

Fiecare dintre noi vrea sa consume o apa mai curata, care sa hidrateze organismul in mod corespunzator si sa nu afecteze sanatatea. Pentru a elimina excesul de fier si de mangan din apa de la robinet, atunci Ima Concept recomanda achizitionarea unui sistem de deferizare a apei. Apa, impreuna cu aerul au o importanta deosebita pentru supravietuirea fiecarei fiinte, de aceea este recomandat si benefic consumul a 2 litri de apa curata si pura. Gratie acestui sistem de deferizare, apa de la robinet devine mai limpede, gustul este mai bun, culoarea apei se imbunatateste, iar mirosul urat dispare.

Sistemul de deferizare nu costa mult luand in considerare beneficiile aduse pentru o perioada de 4 ani, este eficient pentru mai multe tipuri de pH, elimina cu succes hidrogenul sulfurat, fierul si manganul si nu adauga bacterii nocive in apa potabila. In plus, sistemul de deferizare impiedica patarea rufelor sau depunerea pe sistemul de tevi inclusiv dusul sau cada, se instaleaza rapid sistemul de deferizare si are dimensiuni relativ reduse, astfel ca economiseste spatiu valoros pe podea. Sistemul de deferizare imbunatateste claritatea de apa, gustul, mirosul si protejeaza sistemul sanitar, inclusiv grupuri sanitare, cazi de baie, cabine de dus si aparatele. Acest filtru deferizator ar trebui sa fie instalat pe conducta principala de apa rece dupa rezervorul de apa tampon. Sistemul nu afecteaza sistemul septic si sistemele comercializate de Ima Concept sunt la cel mai inalt nivel calitativ de la cei mai mari producatori la nivel mondial. Datorita sistemelor de deferizare, instalatiile care folosesc apa sunt protejate si nu va mai fi nevoie sa inlocuiesti tevi si sa nu ai acces la apa in locuinta un timp indelungat. Toate materialele utilizate sunt netoxice si aprobate pentru tratarea apei potabile. Sistemele de deferizare au rolul de a inlatura fierul, manganul, duritatea apei si substantele organice.

Cu ajutorul sistemelor de deferizare nu vei mai avea depuneri de calcar pe instalatii, boiler, centrala, masina de spalat sau pe obiectele care intra in contact cu apa. In plus, vei preveni si aparitia petelor rosiatice cauzate de excesul de fier din apa. Definite prin eleganta, fiabilitate si usurinta in exploatare, sistemele pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand in permanenta o buna calitate a apei pentru consum. Sistemul de deferizare pentru intreaga casa inlatura gustul si mirosul neplacut din apa, culoarea si impuritatile cu finete pana la 15-20 microni. Nu necesita operatiuni de mentenanta sau consumabile.

Compania Ima Concept, cu sediul in Bucuresti, are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente si dispozitive de tratare a apei, oferind astfel clientilor sai solutii eficiente pentru obtinerea apei potabile de calitate in scopul consumului, dar si a celei ce nu afecteaza buna functionare a instalatiilor si nu numai. Produsele pot avea destinatie rezidentiala, dar si industriala, acestea fiind furnizate de catre producatori cu o vasta experienta in ceeea ce priveste acest domeniu. Ima Concept se ocupa cu instalarea si mentenanta sistemelor de tratare a apei, compania oferind solutii excelente la un raport calitate-pret avantajos. Pentru o sanatate de invidiat, achizitioneaza sistemul de deferizare Ima Concept.

Datele de contact ale firmei Ima Concept

Adresa firmei: Calea Grivitei, Nr.51, Bucuresti

Telefon: 0744 648 458

Email: alex.manea@imaconcept.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare