articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Igloo Design-Perdele de lux, un nou concept pentru locuinte de 5 stele!

Igloo Design-Perdele de lux, un nou concept pentru locuinte de 5 stele!

🕔20.Oct 2015

Caminul tau are nevoie de o schimbare, de un nou ¨look¨? Pentru a te simti din nou confortabil in propria locuinta nu trebuie sa apelezi la obiecte de decor scumpe si nici sa demarezi lucrari costisitoare de amenajare. Magia sta in detalii! Mai exact, poti transforma o camera banala intr-una originala, chiar spectaculoasa, cu ajutorul unei noi perdele. Si pentru ca impactul vizual sa fie garantat, alege perdele de lux. Diferenta este evidenta!

Iti plac lucrurile frumoase, culorile pastelate si texturile fine? Fii inspirat si alege perdele de lux din oferta Igloo Design, companie ce ofera solutii personalizate in domeniul amenajarilor interioare. Din oferta magazinului poti opta pentru perdele de lux in variante aproape nelimitate, pentru toate gusturile si pretentiile.

Igloo Design iti pune la dispozitie tot ce te intereseaza in materie de perdele, perdele de lux si draperii. Produsele sunt confectionate din materiale premium importate din tari precum: Anglia, Italia, Spania, Polonia, Slovacia. Perdelele comercializate de Igloo Design au menirea de a aduce un plus de eleganta spatiilor rezidentiale, contribuind la armonia estetica. Gratie texturilor, a detaliilor atent executate dar si a cromaticii desavarsite, perdelele de lux fac atmosfera din camine mai placuta, mai relaxanta.

Perdele de lux-Pentru locuinte care tin la ¨eticheta¨!

Practice si estetice. Asa pot fi descrise, pe scurt, perdelele unei locuinte, detaliile care pot transforma complet o amenajare. Pe de-o parte, perdelele asigura nivelul optim de intimitate in locuinte si totodata protejeaza de razeleputernice ale soarelui. Pe de alta, perdelele contribuie decisiv la ceea ce inseama estetica interioara. Iata cateva sfaturi pentru un decor inspirat din reviste.

Ce trebuie sa stii cand achizitionezi o perdea?

Sistemul de prindere, incretirea, calitatea materialului si culoarea. Acestea sunt detaliile de care trebuie sa tii cont in alegerea unei perdele. Cel mai important, culoarea. In functie de nuanta pe care o alegi poti crea senzatia unei incaperi mai voluminoase si mai luminoase.

Te poti juca cu diferite culori pasetelate sau poti miza pe eleganta albului. De regula, pentru camerele mici, specialistii recomanda tesaturile fine (cu cadere usoara pe pardoseala) de culoare alba sau chiar transparente. In cazul unei incaperi mari, poti recurge si la culori mai inchise, chiar si la tesaturi lucioase.

Sunt la moda perdelele lungi din tavan pana in podea. Daca pana nu demult, pliurile dese erau un must-have, astazi, sunt in voga perdelele cu un numar mic de incretituri.

Igloo Design-Perdele de lux, pentru amenajari de lux

Amenajarile sofisticate, in pas cu tendintele de design interior cer detalii de un inalt rafinament. Din aceasta categorie fac parte si perdelele, de preferat, perdele de lux.

O perdea de lux va impresiona intodeauna prin calitatea materialului, prin modul in care ¨se aseaza¨ si prin culoare. Doar o perdea de lux are capacitatea de a completa armonia unei camere si doar o perdea de lux asigura nivelul de confort in camine. Poate fi din organza, din matase sau dintr-un material nobil si delicat, precum voalul.

Peredele de lux din organza, matase, voal, simple sau cu motive florale gasesti in oferta Igloo Design, furnizorul tau de stil. In functie de amenajarea locuintei, poti alege intre perdele de lux clasice sau perdele de lux ideale stilului avangardist, minimalist.

Dincolo de diversitate, Igloo Design iti asigura accesul inclusiv la preturi atractive.

Gasesti zeci de modele perdele de lux pe www.igloodesign.ro .