articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hotelul Lido – partenerul tau in organizarea evenimentelor

Hotelul Lido – partenerul tau in organizarea evenimentelor

🕔04.Jun 2013

Sunteti in cautarea unui spatiu perfect pentru gazduirea unei conventii, unui seminar sau pentru o intalnire de afaceri? Vreti ca acest spatiu sa dispuna de toate facilitatile pentru ca evenimentul organizat de dumneavoastra sa se ridice la inaltime? Am o veste extraordinara pentru dumneavoastra. Hotelul Lido, din Timisoara dispune de un astfel de centru de conferinte.

Hotelul Lido din Timisoara ofera solutii de cazare moderne si confortabile foarte aproape de centrul orasului Timisoara. Hotelul se axeaza in principal pe satisfacerea nevoilor clientilor, atat din sectorul business cat si a clientilor care vor sa se bucure de o vacanta pe meleagurile mioritice. Interiorul hotelului, camerele si salile de conferinte sunt dotate intr-un stil luxos, elegant si foarte confortabil.

Din punctul de vedere al posibilitatilor de cazare, clientii hotelului pot alege dintre cele 60 de camere ce au in total o capacitate de cazare de 144 de paturi. Acestea se impart in camere single, duble, apartamente junior, apartamente pentru familii si cele mai luxoase solutii de cazare, apartamentele Deluxe. Pe langa posibilitatea de cazare si de a organiza orice tip de conferinta, conventie, seminar etc, Hotelul Lido sta la dispozitia clientilor si cu unul dintre cele mai bune restaurante din zona vestica a Romaniei. Acesta are o capacitate intre 70 si 80 de locuri si va veti bucura aici de cele mai savuroase preparate realizate de bucatari priceputi si calificati in domeniu.

Cele patru sali de conferinte sunt complet echipate pentru a gazdui evenimente de 10 – 300 de persoane. Acesteau au primit cate un nume, pe care vi le voi enumera in continuare: Sala de conferinta Diamond, Gold, Silver si Lido. Aceste patru sali de conferinte sunt ideale pentru organizarea oricarui tip de eveniment, fie ca vorbim de o nunta, botez, banchet sau evenimente de alt tip, precum conventii de afaceri, semninarii, prezentari pentru diferite teme etc.

Daca vreti sa nu aveti absolut nicio bataie de cap cu organizarea evenimentului, Hotelul Lido se poate ocupa, pentru dumneavoastra, de serviciile de filmari si fotografii profesionale, casti, cabine de traducere etc.

Daca sunt responsabil de o organizatie sau o asociatie si doriti sa organizati o conferinta in care sa strangeti toti membrii pentru a propune noi idei sau pentru a prezenta un anumit plan, centrul de conferinte Lido reprezina alegerea ideala. Puteti organiza acest eveniment si in plus de asta sa beneficiati si de serviciile restaurantului Lido.

Daca vreti sa implementati diferite strategii sau sa va instruiti angajatii intr-un anumit sens, organizarea unui seminar in interiorul centrului de conferinte Lido reprezinta alegerea perfecta. Centrul de conferinte este dispus cu toate facilitatile pentru a crea o atmosfera placuta de lucru.

Pe langa acestea, in centrul de conferinte Lido puteti organiza si targuri sau intalniri de afaceri.

Centrul de conferinte Lido dispune de infrastructura retelei de parteneri capabila sa gazduiasca orice tip de eveniment, de orice dimensiune.

Date de contact:

Denumirea firmei: Hotel Lido;

Numar de telefon: 0256 407 373 sau 0756 059 300.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre filtrele de vin marca Rezistent Prodcom accesand link-ul urmator http://blog.2biz.ro/?p=2653 .

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.