articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hotel Lido Timisoara – lux si confort

Hotel Lido Timisoara – lux si confort

🕔25.Sep 2013

Timisoara este unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei. Situat in provincia istorica Banat, alintata “fruncea” de localnici, acesta este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis. Totodata, Timisoara detine cel mai amplu ansamblu de cladiri istorice din Romania, constituit din ansamblurile urbane ale cartierelor Cetate, Iosefin si Fabric. Arhitectura variata, influentele barocului Vienez si multitudinea de parcuri au adus Timisoarei renumele de „Mica Viena” si de „Orasul parcurilor”. Câteva obiective turistice importante sunt: Piata Unirii, Piata Victoriei, Piata Libertatii, Piata Maria (locul de unde a pornit Revolutia romana din 1989), Piata Traian (centru al cartierului istoric Fabric), Lacasuri de cult, Catedrala Mitropolitana, Domul romano-catolic, Catedrala Millenium, Biserica episcopala sarba, Sinagoga din Cetate, Sinagoga din Fabric, Castelul Huniade, Palatul Dicasterial, Palatul Baroc, Teatrul National din Timisoara, Baia Publica Neptun sau Palatul Lloyd.

 Pe langa aceste exceptionale monumente, orasul occidental Timisoara vine in intampinarea clientilor si cu o gama variata de destinatii hoteliere. O astfel de imbinare intre arhitectura si tehnologie este Hotelul Lido. Situat la circa un sfert de ora de mers pe jos de centrul orasului, acesta ofera o cazare moderna si confortabila.

 Considerat a fi unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timisoara, acesta ofera oaspetilor sai parcare gratuita (inchisa si monitorizata prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Odata patrunsi in interiorul lui, va stau la dispozitie camerele si salile de conferinte care sunt dotate intr-un stil luxos si elegant.

 Hotelul dispune de un numar de 60 de camere, cu o capacitate de cazare de 144 de paturi. Fiecare camera dispune de:

– televizoare LED: pe gustul oricarui impatimit de “sportul” butonatului. (acestea dispun de conexiune si tastatura pentru internet)

– conexiune la internet: pentru ca orice businessman are nevoie de o verificare a afacerilor online.

– un minibar, un seif si aer conditionat.

In cazul in care vreti ceva mai deosebit, puteti opta pentru camerele de lux, care dispun de doua televizoare LCD, o sauna si o cada cu hidromasaj.

 Pentru ca asa-i sade bine unui hotel de lux, Lido dispune de un restaurant propriu care va va incanta cu atmosfera sa unica, mese excelente si servicii de prima clasa. Fie ca vreti o cina festiva, un pranz de afaceri, o  sarbatoare privata sau o atmosfera intima, la restaurantul Hotelului Lido le puteti avea pe toate. Mai mult, standardele calitative ale meselor sunt asigurate de Chef Dorel Margauna, un Maestru in Arta Culinara.

 In cadrul Lido Conference Center, hotelul dispune de toate facilitatile pentru a gazdui orice conventie majora. Patru sali de conferinte sunt complet echipate pentru a gazdui evenimente de 10 – 300 de persoane. Evenimentele gazduite pot fi:

 o conventie: intalnire cu clienti importanti, colaboratori sau daca doriti consolidarea relatiilor departamentelor dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti locul ideal

– un congres sau o conferinta: daca sunteti responsabil de o organizatie sau o asociatie

– un seminar/un targ/ un eveniment.

Datele de contact:

Hotel Lido

 ADRESA: Iosif Bulbuca, no 20, 300736, Timisoara, Romania

Rezervari 00.00-24.00

Tel: +40 (256) 407373;+40 (756) 059 300

Fax:+40 (256) 407374

E-mail: reservations@hotel-lido.ro

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

 

Similar Articles
Cele mai impresionante locuri de pe Terra

Cele mai impresionante locuri de pe Terra

1. Gheizerul colorat, Nevada, SUA 2. Drumul Uriașului, Irlanda de Nord 3. Fântâna lui Thor, Oregon, SUA 4.

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Întâmplare ca-n filme, un bărbat a luat taxiul până la Roma. Vezi cât a avut de achitat

Intamplare ca-n filme in orasul danez Odense! Un taximetrist a relatat cum in timpul unei ture de noapte,

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si

Pelerinaje cu Avraam Travel

Pelerinaje cu Avraam Travel

Agentia Avraam Travel va ofera posibilitatea de a va achizitiona pachete turistice pentru diverse pelerinaje

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

Un restaurant Predeal care stie ce isi doresc clientii

  Predealul este un oras turistic care poate oferi celor ce vin aici experiente unice si