Bugetul unei companii sau firme ce activeaza in diverse domenii de activitate presupune si alocarea unor fonduri necesare asigurarii unui mediu propice de munca. Desigur in aceasta categorie se incadreaza sistemele de aer conditionat, de aerisire, de incalzire, de iluminare si asa mai departe. Aceste sisteme de regula reprezinta un consum crescut de energie si deci implicit consumarea rapida a bugetului disponibil. Dar, pentru a realiza economisiri de energie, pentru optimizarea consumului de energie si pentru optimizarea performantelor acestor sisteme, de regula sunt utilizate solutii de automatizare.
Aceste automatizari poarta numele de sisteme BMS, sau Building Management System. Dupa cum am descris deja, automatizarile vin cu o serie de avantaje a caror rezultate se concentreaza asupra limitarii bugetului alocat pentru asigurarea conditiilor de munca adecvate din cadrul companiilor din Romania si nu numai. Automatizarea presupune folosirea inteligenta a resurselor pentru obtinerea de rezultate adecvate; astfel se va inregistra cresterea performantelor, imbunatatirea confortului la locul de munca si totul in timp ce se reduc cheltuielile din domeniul respectiv. Cum este posibil acest lucru? Dupa cum am precizat, prin intermediul sistemelor BMS.
Pentru a va oferi mai multe informatii despre sistemele de automatizari inteligente BMS, in cele ce urmeaza o sa explic succint modul sau principiul de functionare al acestora.In primul rand scopul utilizarii sistemului BMS il consta economisirea energiei. Astfel cu ajutorul echipamentelor dedicate o sa puteti avea control asupra sistemelor de aer conditionat si puteti gestiona consumul de energie a echipamentelor HVAC, iluminatul si alte utilitati. Toate aceste informatii sunt centralizate intr-un sistem de operare care are rolul de a stoca toate datele ce vin de la aceste sistemele BMS. Protocolul de comunicatie LON face legatura datelor ce se transmit intre echipamentele de pe teren. Este compus dintr-un sofware pentru sistemul de operare, un echipament cu protocol LON si diversi senzori si actuatori.
Pe piata din Romania, sistemele BMS sunt proiectate, executate, montate si intretinute de compania Hoerburger. In prezent Hoerburger se mandreste cu un portofoliu extins de clienti din Romania si Europa printre care amintim Depozitul Farmaceutic din Sibiu Polisano, Goldenes Haus in Frankfurt, Hale de productie capsule Swisscaps Romania, Furnizor de gaze Gasversorgung Süddeutschland, Centru service MAN Sibiu si ZF Friedrichshafen.
In afara serviciilor mentionate in linile de mai sus, compania Hoerburger vine in ajutorul clientilor sai si cu alte produse sau servicii precum: tablouri electrice distribuite, tablouri electrice automatizare, monitorizare temperatura depozit farmaceutic, monitorizare umiditate depozit farmaceutic, automatizari instalatii incalzire, automatizari instalatii climatizare, automatizari instalatii ventilatie, mapari higrotermice, sau benchmarking consum energie.
Infromatii referitoare la aceste servicii dar si despre alte operatii executate de firma Hoerburger puteti obtine accesand site-ul oficial al companiei. Acolo aveti descrise toate procesele descrise, avand acces si la proiectele deja realizate de companiei. Aceleasi date le puteti obtine si prin utilizarea datelor de contact din finalul acestui articol. Mai mult, prin intermediul acelorasi date, puteti solicita sisteme BMS Hoerburger incluzand proiectare, montaj, intretinere sau extindere pentru sisteme BMS existente. Hoerburger va ofera si asistenta tehnica de profil pentru realizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra.
Hoerburger, date de contact
Adresa: Str. Calea Surii Mici, nr. 39, Sibiu
Telefon: 0269.214.483 | 0724.011.951 | 0724.011.952
In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.