articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hidroizolatii terase

Hidroizolatii terase

🕔08.Apr 2015

Hidroizolarea teraselor in constructii reprezinta o etapa foarte importanta. Cand vorbim de hidroizolarea teraselor trebuie sa stim bine la ce ne referim: la acoperisuri sau la terase circulabile. Umezeala este principalul inamic care ar putea distruge o cladire, deci pentru o buna protectie impotriva umezelii, hidroizolarea trebuie facuta in mai toate elementele unei cladiri, mai ales la acoperisuri care sunt cele mai expuse interperiilor.

Hidroizolarea teraselor a cladirilor noi cat si a celor vechi

Hidroizolarea este indicata sa se faca inca de la inceput, o data cu constructia casei, dar ea putand fii facuta si uterior dar asta necesita o cheltuiala in plus. De asemenea reabilitarea cu  hidroizolarea se poate face si la cladirile vechi care nu au fost niciodata izolate impotriva umezelii, pentru a le marii durata de “viata”.

Pentru o buna hidroizolare, membranele hidroizolante pot fi aplicate si pe suprafete care nu sunt perfect plane si care sunt curatate de reziduri materiale, praf si totodata ele sa fie perfect uscate deoarece umezeala in timp duce la deteriorarea hidroizolatiei.

In continuare am sa va prezint cateva tipuri foarte importante pentru hidroizolarea teraselor si a acoperisurilor, pentru a putea opta pentru cele mai bune variante iar in cazul in care tot nu stiti puteti apela la unul din reprezentantii companiei “milucon” pentru ca doar acestia va pot oferi raspunsurile dorite.

Tipuri de Hidroizolare a teraselor

Solutii lichide: Hidroizolarea teraselor se poate executa chiar daca exista un substrat denivelat.In acest caz puteti apela la solutii lichide care au rolul de a se mula pe orice forma.

Membrana Bituminoasa: Membranele bituminoase sunt foarte apreciate la hidroizolatii datorita eficientei lor. Acestea se monteaza la cald, fapt pentru care partea inferioara a membranei este incalzita cu lampi de gaz.

Membrana PVC: Membranele PVC se monteaza prin asternere libera iar apoi prin fixare mecanica.

Avantajele hidroizolatiilor:

Pe langa ca se instaleaza rapid si usor datorita flexibilitatii ridicate, hidroizolatiile mai prezinta si cateva avantaje cum ar fi: sunt foarte rezistente la intemperiile vremii, fonoizolante adica care izoleaza fonic, sunt antiderapante si nu se taseaza la greutati mari.

Pretul hidroizolatiilor difera de la caz la caz deoarece depinde de care hidroizolatie dorim sa efectuam, cum am spus mai sus, la acoperisuri sau la terase circulabile. Totul depinde de tipul de hidroizolare pe care doriti sau sunteti nevoiti sa-l efectuati si de dimensiunea de metrii patrati la care doriti sa efectuati hidroizolarea.

Pretul hidroizolatiilor pot incepe si de la 10 lei pe metru patrat dar pot ajunge si pana la 200 de lei pe metru patrat pentru un sistem de hidroizolare performat cu o durata de viata de peste 25 de ani.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare