articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hidroizolatii Mapei, solutii simple si eficiente

Hidroizolatii Mapei, solutii simple si eficiente

🕔20.Oct 2014

Apa, pe cat este de necesara vietii, pe atat poate fi de daunatoare atunci cand este prezenta in locurile care ar trebui sa fie mereu uscate. Este vorba in primul rand de structurile si partile cladirilor, ale constructiilor in general, fie ele institutii, spatii comerciale sau de productie. Apele pluviale sau rezultate din topirea zapezii pot avea efecte extrem de daunatoare atunci cand natura se dezlantuie. Pentru a preveni infiltrarile de apa in constructii, acestea din urma sunt izolate prin lucrari specifice si materiale speciale. Materialele de hidroizolatii Mapei sunt recunoscute pentru calitatea lor si au o cerere foarte mare pe piata.

Hidroizolatii Mapei, materiale diverse si de calitate

Adezivii cu ajutorul carora se aplica finisajele, cum sunt placile ceramice, de exemplu, au un rol primordial in hidroizolatia unei constructii, fie ca e vorba de interior sau exterior.

Pentru spatiile in care umiditatea este continua, placarea cu placi de ceramica se poate face in zonele interioare sau in cele exterioare. Stratul de suport pentru aceste placi trebuie sa fie un bun hidroizolator pentru a nu permite apei sa patrunda in pereti.

Printre produsele hidroizolatii Mapei ieftine de pe Milucon.ro poate fi amintit mortarul ce are la baza sa cimentul si latexul, care dupa ce se intareste, devine un strat flexibil. Poate fi folosit la placarile balcoanelor, a bazinelor de inot sau a piscinelor. Are si o protectie anticoroziva a partilor din beton a viaductelor si podurilor care sunt supuse vibratiilor si greutatilor mari. Totodata timpul de uscare este de doar cateva ore.

Un alt material care intra in lucrarile de izolatie marca Mapei este plasa din fibra de sticla, folosita ca armatura pentru straturile de hidroizolatii.

Alte materiale pentru hidroizolatii Mapei

In afara diferitelor tipuri de mortar folosite la elementele de zidarie cu tencuiala, la pivnite si subsoluri, la fundatii si bazine de apa, mai sunt si alte tipuri de materiale de hidroizolatii Mapei, cum ar fi emulsia bituminoasa, folosita la hidroizolarea rezervoarelor pe interior, dar si a acoperisurilor si a teraselor necirculate. Mai poate fi amintita si membrana lichida, alcatuita din rasini sintetice, folosita pentru spatiile interioare, la placarile grupurilor sanitare, a uscatoriilor, a dusurilor si bailor, dar si a bucatariilor. Se aplica cu trafaletul si se usuca in maxim doua ore. Benzile de etansare din cauciuc armat sau din PVC se folosesc la imbinarile suprafetelor care sunt hidroizolate, acolo unde exista un contact neintrerupt cu apa. Cele din cauciuc armat pot fi folosite atat in exterior cat si in interior, cum sunt terasele, jardinierele si piscinele. Banda elastica din PVC se utilizeaza numai in cazul spatiilor interioare, acolo unde contactul cu apa este intermitent, tot la imbinari, intre pereti sau intre pereti si pardoseala.

Liantul, un alt produs de hidroizolatii Mapei

Pentru blocarea infiltratiilor de apa se foloseste un liant hidraulic cu priza, care se intareste aproape imediat. Cu ajutorul lui se opresc scurgerile de apa atunci cand se fac izolari cu mortar osmotic. Isi indeplineste rolul chiar atunci cand apa are presiune. Este folosit cu precadere la lucrarile subterane sau hidrotehnice. Mai multe detalii vezi pe site-ul www.milucon.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare