articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hi-Tech Machinery iti ofera linii productie tabla tip tigla

Hi-Tech Machinery iti ofera linii productie tabla tip tigla

🕔17.Apr 2014

Afacerea pe care o ai are ca obiect de activitate productia de tabla tip tigla? Daca vrei sa iti retehnologizezi unele linii de productie tabla tip tigla si nu stii catre cine sa-ti indrepti pasii, iti recomandam sa apelezi la echipamentele comercializate de catre firma lugojeana Hi-Tech Machinery. Aceasta firma de prestigiu iti pune la dispozitie linii productie tabla tip tigla performante, deosebit de fiabile si durabile.

Ce sunt linii productie tabla tip tigla?

 

Dezvoltarea stiintei si a tehnicii determina tendinte noi si in prelucrarea metalelor, afirmandu-se din ce in ce mai pregnant preocuparea pentru extinderea proceselor tehnologice de deformare plastica. In aceste conditii, cerintele crescande de utilaje pentru prelucrarea prin deformare plastica justifica necesitatea cunoasterii principiilor de proiectare a acestor masini, ca si eforturile pentru realizarea de noi tipuri de prese cu destinatii dintre cele mai diverse.

Prelucrarea prin deformare plastica a metalelor si aliajelor metalice se caracterizeaza prin faptul ca permite: imbunatatirea caracteristicilor mecanice ale pieselor prelucrate, utilizarea optima a materialului si realizarea unei productivitati ridicate.

Aceste avantaje rezulta in cazul aplicarii procedeelor de prelucrare prin deformare plastica intr-un lot de productie minim. Desi dimensiunile lotului de productie minim scad cu cresterea costului materialului, totusi, prin dezvoltarea sistemelor flexibile de prelucrare prin deformare plastica se realizeaza reduceri insemnate in productia minima, precum si a duratei de prelucrare.

Totodata, sistemele flexibile permit producatorului sa-si adapteze rapid productia la modificarile cerute de beneficiar. In consecinta, s-au dezvoltat masini cu comanda numerica, celule flexibile si sisteme flexibile de prelucrare care s-au introdus in productie, fiind utilizate la debitare, aschiere, la prelucrarea tablelor prin presare, precum si la deformarea plastica a semifabricatelor volumice.

Caracteristici linii productie tabla tip tigla

 

Principalele caracteristici ale sistemelor flexibile de prelucrare constau in amplasarea conjugata a masinilor si a dispozitivelor auxiliare de productie, precum si a mijloacelor automate pentru transportul pieselor.

In cazul fabricatiei de prelucrare prin deformare plastica, sistemul flexibil consta, de obicei, din masini de presare, dar sistemul mai poate sa contina si alte masini, cum sunt cele destinate asamblarii, precum si echipamente periferice, dotate cu calculatoare electronice, folosite la planificarea productiei.

In cazul celulei flexibile de productie, prelucrarea piesei se realizeaza pe o singura masina principala, celula putand sa constituie o parte dintr-un sistem extensiv de fabricatie.

Masinile automate pentru prelucrari prin deformare sunt masini la care aducerea semifabricatului in pozitie de lucru, comanda efectuarii operatiei, executarea operatiei, transportul de la un post de lucru la altul si eliminarea piesei prelucrate din dispozitivul de presare, se executa fara interventia operatorului.

Datorita numarului mare de curse duble pe minut, pe de o parte, si posibilitatii de executare automata a miscarilor auxiliare de alimentare cu semifabricate si eliminare a pieselor prelucrate, pe de alta parte, acest tip de masini sunt mai productive, comparativ cu cele obisnuite, cu alimentare manuala.

Un mare avantaj al masinilor automate pentru prelucrari prin deformare plastica consta in aceea ca, inlaturandu-se alimentarea manuala cu semifabricate si eliminarea manuala a pieselor prelucrate, se asigura un mare grad de securitate pentru operator.

Volumul de munca si timpul pentru reglarea acestor masini este mai mare decat cel necesar la masinile obisnuite, dar, cu toate acestea, datorita productivitatii lor mari, cheltuielile de reglare, raportate la unitatea de produs, sunt mult mai mici.

Apeland la linii de productie tabla tip tigla comercializate de catre firma Hi-Tech Machinery vei beneficia din plin de tehnologia avansata. Cu ajutorul specialistilor de la aceasta renumita firma vei reusi sa iti extinzi cifra de afaceri datorita productiei ridicate pe care o vei realiza.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege linii productie tabla tip tigla de la Hi-Tech Machinery. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Hi-Tech Machinery? Pentru detalii, suna la numarul 0723-621.221 si 0766-283.311 sau trimite un e-mail pe adresa office@hi-tech-machinery.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau