articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Herold Trade ofera cabine de dus Insignia!

Herold Trade ofera cabine de dus Insignia!

🕔13.Sep 2014

Cabine de dus Insignia doar prin Herold TradeDaca iti reamenajezi baia sau vrei un plus de confort, Herold Trade iti ofera cabine de dus Insignia. Acestea sunt performante si iti ofera numeroase functii si avantaje astfel incat te vei rasfata zilnic cu tratamente si hidromasaje la tine acasa. In plus, aceste cabine de dus iti ofera tot confortul de care ai nevoie intrucat sunt conectate cu dispozitivele din locuinta si poti asculta muzica preferata sau poti raspunde la telefon din cabina de dus. Relaxeaza-te si rasfata-te asa cum iti doresti cu cabine de dus Insignia de la Herold Trade.

Varietatea de modele oferite iti ofera posibilitatea de a-l alege pe cel care corespunde nevoilor tale si spatiului tau din baie. Fie ca sunt drepte sau rotunde, toate cabinele de dus ofera cele mai bune avantaje. In cazul in care nu te poti decide, echipa firmei iti poate oferi consultanta specializata si detalii tehnice suplimentare pentru a alege doar ce e mai bun. Unele tipuri pot fi dotate cu sistem de hidromasaj si sauna. Montata in baia ta, vei avea parte de prospetime, rasfat si relaxare doar cu cabina de dus Insignia.

De ce cabine de dus Insignia?

In primul rand, intrucat se regasesc intr-o varietate mare de modele, culori, dimensiuni si forme astfel incat este imposibil sa nu gasesti modelul care sa se potriveasca necesitatilor tale. Apoi functiile si performantele acestui tip de cabina de dus va depasi orice asteptari. Livrarile de cabine de dus sunt efectuate in decurs de maximum 4 saptamani, cu transport gratuit in toate localitatile din tara. Cabina de dus este controlata prin panoul de comanda cu touch si are multe dotari pentru conectarea la alte dispozitive din locuinta. Pentru un plus de siguranta, cabina este dotata cu sistem de alarma corespunzator. Avand tehnologii dintre cele mai diverse si moderne, performantele acestui model satisfac orice client.

Cabina de dus poate fi utilizata ca atare sau poate fi adaugat hidromasajul, sauna umeda si cromoterapia. Usile acestor cabine de dus au un sistem de culisare silentios si se pot inchide cu sistem magnetic pentru ca in acest fel aburii sa fie pastrati in interior pe parcursul sedintelor de sauna. Generatorul de aburi inclus creeaza un cadru perfect pentru sauna umeda, intr-un spatiu suficient de mare. Pentru un hidromasaj pentru tot corpul, cabina de dus Insignia este dotata cu 6 diuze mobile. Pentru dus se poate opta si pentru ploaie marunta, iar temperatura poate fi reglata digital gratie unui termostat care este inclus.

De ce sa apelezi la Herold Trade?

Societatea Herold Trade are ca obiect de activitate distribuirea si comercializarea de obiecte de mobilier si sanitare. Produsele vedeta ale acestui magazin sunt cabinele de dus Insignia care se regasesc intr-o varietate larga de modele, forme, dimensiuni si cu mai multe functii. Echipa Herold Trade abordeaza fiecare cerere cu seriozitate, promptitudine si profesionalism pentru a multumi fiecare client. Pentru informatii aditionale si comenzi acceseaza site-ul oficial al firmei Herold Trade sau contacteaza echipa firmei care iti va raspunde prompt la orice intrebare.

 

Datele de contact ale firmei Herold Trade

Adresa firmei: Str. Aurel Lazar, Nr.4, Oradea

Telefon: 0743 981 861

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare