articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Herald Com Impex iti renoveaza locuinta

Herald Com Impex iti renoveaza locuinta

🕔27.May 2013

Consideri ca sosit vremea sa dai locuintei tale o noua imagine, un nou aspect caminului tau, sa o modifici si sa o renovezi. Te-ai plictisit de monotonia care exista in caminul tau, si vrei sa crezi o diversitate in el, ceva care sa te incite in parmanenta si sa-ti suresciteze imaginatia. Vrei sa unesti bucataria cu living-room-ul, sa existe intre ele doar un perete despartitor in care sa zidesti un mini bar. In felul acesta cand te vei uita la televizor la filmul sau la emisiunea preferata, si iti vine pofta sa mananci ceva dulce sau sarat sau sa bei un pahar de suc natural, de apa sau o cutie de bere, te vei putea deplasa fara probleme catre frigiderul tau.

Sau poate vrei sa schimbi culoarea cu care a fost zugravit caminul tau sau poate au aparut fisuri in peretii locuintei si acestia trebuie indreptati si finisati. Cel mai bine in acest caz este sa apelezi la oameni profesionisti, care au experienta in acest domeniu, al renovarilor de case si apartamente, care stiu care este treaba si cum sta aceasta, dar mai ales cum trebuie rezolvata ea intr-un  cat mai bun cu putinta.

O firma care te poate ajuta in acest sens este Herald Com Impex. Firma Herald Com Impex din Oradea are o  experienta de peste 19 ani in domeniul constructiilor si  pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte vasta de servicii si lucrari. Au un personal extrem de bine calificat in domeniu, care executa lucrari la standarde inalte de profesionalism si care respecta termenele limita dar si utilizeaza materiale si echipamente performante si de ultima ora. Lucrarile pe care echipa de specialisti le executa sunt atat din domeniul constructiilor industriale cat si din cel al constructiilor civile. Serviciile pe care le ofera constau in: pardoseli industriale, constructii de case,  instalatii electrice si sanitatre, instalatii de incalzire, mansardari, amenajari interioare dar si exterioare, constructii industriale, instalatii hidranti dar si renovari de case si apartamente.

Cu firma Herald Com Impex vei avea siguranta ca renovarea locuintei tale va fi executata intr-un mod profesionist, ca vor fi utilizate materiale de cea mai buna calitate si ca o echipa de oameni seriosi si cu experienta in domeniu vor avea grija ca locuinta ta sa arate ca noua. Iti doresti ca baia ta sa arate curata si ingrijita, dar si moderna in acelasi timp? Cu ajutorul echipei de specialisti a firmei, baia ta va arata exact asa cum iti doresti. Gresia si faianta vor fi montate cu foarte mare atentie si cu grija, la fel si noua chiuveta, cabina de dus si vasul de toaleta. Totul va arata a nou si a proaspat.

Cu ei casa ta va arata mult mai frumoasa si mai prietenoasa ca la inceput. Te vei putea bucura si tu in sfarsit de un loc adevarat de odihna, de relaxare si unde confortul se va simti in aer. Alege, asadar sa iti renovezi casa sau apartamentul cu adevarati profesionisti in acest domeniu, cu echipa de specialisti a firmei Herald Com Impex.

Contact:

Companie: Herald Com Impex

Tara: Romania

Judet: Bihor

Localitate: Oradea

Adresa: str. Cuza Voda nr. 25

Telefon: 0259 433 077 / 0723 426 491 / 0722 324 964

In momentul in care vei contacta firma, te rugam mentionezi faptul ca ai gasit-o pe 2biz.ro, pentru a beneficia de reduceri de pret!

Poti sa citesti  alte articole doar aici.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare